LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Kreativne radionice

Od psiholoških do plesnih radionica – Tjedan motivacije i učenja donosi nešto za svakog

Od 9. do 12. travnja održava se Tjedan motivacije i učenja na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu.

Od 9. do 12. travnja održava se Tjedan motivacije i učenja na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu.

Udruga studenata Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta Probion od 9. do 12. travnja organizira Tjedan motivacije i učenja na zagrebačkom Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu. Posjetitelji kreativnih radionica moći će se odmoriti, zaboraviti na stres i potaknuti svoju kreativnu stranu. 

U srijedu, 10. travnja, u 17 sati održat će se psihološka radionica koja će, kako organizatori naglašavaju, biti katarza za tvoj um. Radionicu će voditi mag. psych. Božidar Nikša Tarabić, a nakon nje slijedi radionica Nauči se bolje nositi sa stresom savjetovališta Luka Ritz. Također, posjetitelji će imati priliku osvojiti jednu od šest knjiga prigodne psihološke tematike. 

Tjedan završava u petak, 12. travnja, u 10 sati plesnom radionicom koja će, osim što će pripremiti posjetitelje za vikend-izlazak, potaknuti svakoga da spozna važnost tjelesne aktivnosti. Radionicu osnova plesa vodit će Veronika Vlašić, a dvoje najsretnijih koji dođu na radionicu osvojit će kupon za mjesečnu članarinu u plesnom centru Nicolas Zagreb i plesnom klubu Escape. Možda najbolji poziv na radionicu jest upravo njen slogan koji glasi Učini nešto za sebe, pleši!

Organizatori su se, kako ističu, pobrinuli da svaki student vidi da je ono što je važno puno šire od skripte omraženog predmeta. Na vama je samo da dođete i učinite nešto za sebe. Više informacija dostupno je na Facebook događaju

FOTO: PIXABAY