LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Festival u Studentskom centru

Nipplepeople pridružuje se izvođačima „SCool Festa”, studenti razgrabili više od 3000 besplatnih ulaznica

Dvadesetak dana dijeli nas od najvećeg studentskog festivala – SCool Festa. Studenti su već razgrabili više od 3000 besplatnih ulaznica, a najavom dvojca Nipplepeople zaokružen je vrlo bogati lineup.

Dvadesetak dana dijeli nas od najvećeg studentskog festivala – SCool Festa. Studenti su već razgrabili više od 3000 besplatnih ulaznica, a najavom dvojca Nipplepeople zaokružen je vrlo bogati lineup.

Četvrtom izdanju SCool Festa pridružuje se i tajanstveni maskirani dvojac Nipplepeople, objavili su organizatori festivala. Time je upotpunjen lineup sastavljen od čak 10 izvođača među kojima se doista pronalazi ponešto za svačiji ukus.

Obožavatelja ove hrvatske elektropop grupe osnovane 2008. godine među studentskom populacijom ne nedostaje, zbog čega je njena najava nova garancija da će svi željni dobre glazbe pohrliti na SCool. A stavlja li tko glazbu na prvo mjesto više no što to Nipplepeople čini?!

Na sjecištu svih studentskih puteva, u zagrebačkom Studentskom centru, 8. i 9. lipnja nastupaju i prethodno najavljeni Dječaci, Brkovi, Alen Vitasović, Zabranjeno pušenje, Krešo Bengalka, Kuzma & Shaka Zulu, Dino Dvornik Tribute band, DJ Popov te DJ Sasha Barthezz!

Ne čudi, stoga, da je već razgrabljeno više od 3000 ulaznica. Valja naglasiti činjenicu da se, za razliku od brojnih festivala jednakog opsega, za ovaj ulaz ne naplaćuje te se ne stavlja dodatno optrećenje na ionako skromne studentske budžete. Potrebno je samo registrirati se u sustavu Entrio.hr; tek par klikova vodi studente do open air koncerata u dvorištu SC-a i do after partyja unutar samog SC-a.

Podsjetimo, SCool Fest studentski je festival koji četvrtu godinu zaredom organizira Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu u suradnji sa zagrebačkim Studentskim centrom. Sve se dodatne informacije nalaze na njegovoj Facebook stranici te na službenom Facebook događaju.