LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PAR KLIKOVA DALEKO

Na TikToku smo pronašli profil na kojem možete gledati true crime dokumentarce

Sve funkcionira po principu da je serija rascjepkana u nekoliko videa, međutim sadržaj je jako lako gledati.

Sve funkcionira po principu da je serija rascjepkana u nekoliko videa, međutim sadržaj je jako lako gledati.

Kriminalističke serije u posljednje vrijeme kao da su zamijenili true crime dokumentarci. Riječ je o pričama s nekoliko protagonoista koji govore o samom slučaju pa tako vidimo perspektivu svjedoka, člana obitelji, krimalista i mnogih drugi koji su na ovaj ili onaj način vezani uz sami slučaj. Također, u mnogima od njih se mogu naći i scene rekonstrukcije, a to su nerijetko i trenutci kada želimo postati forenzičarima.
U tijeku gledanja serije svi se pretvaramo u prave male detektive, nagađamo tko je ubojica, a ponekad se i kladimo s prijateljima oko toga tko će biti u pravu.

Zašto uživamo u takvim sadržajima, teško je reći, no ono što brojni od nas znaju je da ne žele prestati uživati. S obzirom na to  da danas koristimo mobitel više nego išta drugo, razveselit će vas informacija da smo na Tiktoku pronašli profil naziva Krimi priče iz realnog života, a sve funkcionira po principu da je jedna epizoda rascjepkana u nekoliko videa, međutim sadržaj je jako lako gledati. Potrebno je samo scrollati.
@prave_krimi_price ovih dana sam bila manje aktivna pa sada evo da nadoknadim😀#sadstory #foryoupage #fyp #idtv ♬ original sound - Krimi priče iz realnog života
Da volimo vakve sadržaje, govori i činjenica da profil trenutno ima više od 15 tisuća pratitelja i preko 125 tisuća lajkova, a vjerujemo da ćete u zbiru videa uspjeti pronaći i sadržaj za sebe.
FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA