LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Dom sportova

Koncert Plavog orkestra gotovo rasprodan

S novim singlom „Kad ti ljubav ime prozove” Plavi orkestar vraća se zagrebačkoj publici, koja ga, s tristotinjak preostalih ulaznica, očigledno željno očekuje.

S novim singlom „Kad ti ljubav ime prozove” Plavi orkestar vraća se zagrebačkoj publici, koja ga, s tristotinjak preostalih ulaznica, očigledno željno očekuje.

Da postoji posebna veza između Plavog orkestra i Zagreba te zagrebačke publike, već dugo nije tajna. Potvrđuje to i izniman interes za ulaznice za njegov koncert u velikoj dvorani Doma sportova, koji će se održati u subotu, 17. veljače.

Fan pit i Vip ulaznice već su neko vrijeme rasprodane, a 20-ak dana do koncerta ostalo je još samo tristotinjak ulaznica za parter. Zbog želje sastava da ovaj koncert održi u istoj dvorani gdje je imao i svoj prvi koncert 1985. godine, kao i zbog dogovora s organizatorima da se koncert neće seliti u veći prostor, sasvim je jasno da će se, kao što se i očekivalo, za Dom sportova tražiti ulaznica više.

– Ovakav, da tako kažem, organski interes za naš koncert podsjeća nas na atmosferu iz 1985. godine, kada smo u Zagrebu najavili naš prvi veliki koncert u okviru turneje Bolje biti pijan nego star. Nekako mi se čini da je ljubav Zagreba i Plavog orkestra skrivena, ali jaka. Kao da nekim velikim, nečujnim brodom sigurno putuje kroz vrijeme. – rekao je Saša Lošić.

Plavi orkestar u Zagreb stiže u sklopu velike Everblue turneje, dva dana nakon ljubljanskog koncerta u Areni Stožice. Jedan od najvećih nastupa u sklopu turneje dogodio se prošlog ljeta u Sarajevu, ispred Vječne vatre, gdje je Orkestar nastupio pred 50 000 Sarajlija. Upravo s tog koncerta dolazi i novi singl i spot Kad ti ljubav ime prozove (live), kojim bend najavljuje prvi live album u karijeri.

Preostale ulaznice za koncert možete i dalje kupiti u sustavu Eventima, na internetskoj stranici Eventim.hr, Dirty Old Shopu, Rockmarku, Dallas Music Shopu Rijeka i Dallas Recordsu.

FOTO: FACEBOOK