LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Korona vs. ljubav

Kao da već nije bilo dovoljno teško i prije: ljubavni život za vrijeme korone

Donosimo zašto je ljubavni život za vrijeme koronavirusa postao još veća muka.

Donosimo zašto je ljubavni život za vrijeme koronavirusa postao još veća muka.

Studentski ljubavni život i prije koronavirusa nije bio jednostavan. S jedne strane, ako ste student koji živi u studentskom domu, znate da pojam intime gotovo da ni ne postoji. Ako, pak, živite u stanu, vjerujemo da zbog cijene najma većina studenata živi s cimerom pa ponovno ovisite o dogovoru s njim kako biste imali prazan stan i, eventualno, doveli curu ili dečka kod sebe.

Flertanje s maskama

Ugledate zgodnu i simpatičnu curu ili dečka dok čekate tramvaj i provedete 5 minuta misleći kako svojim osmijehom obarate s nogu onoga tko vas je privukao na prvi pogled, a onda vas život ošamari i sjetite se da imate masku na licu pa da ta osoba vjerojatno nije ni primijetila ništa drugo nego da netko jako dugo i čudno bulji u nju.

Ako vam se ovo još nije dogodilo, zamislite scenu u kojoj vidite simpatiju, smješkate joj se izdaleka ili, još gore, pričate s njom ili njim, a nakon što ste izašli, shvatite da vam je maska cijelo vrijeme stajala naopako. Ni ovo niste doživjeli? Jeste li pokušali razgovarati s nekim dečkom ili curom noseći masku? Dalje ne moramo ni pričati...

Online nastava i rad od kuće – vaš najveći neprijatelj

Taman kad ste se ponadali da napokon imate sobu ili stan za sebe, vašem cimeru/ici prebace nastavu s kontaktnog modela na potpunu nastavu na daljinu ili počne raditi od kuće. Ako ste do sada jedva dočekali prazan stan/sobu – sretno nakon ovoga! 

Taman kad se zaljubite – stiže samoizolacija

Uspjeli ste se nekako naći, biti zajedno, uživati, zaljubiti se, a onda dođe velika tragedija – vaš dragi/draga ili vi završite u samoizolaciji i to razdvojeni! Dva duga tjedna pred vas će staviti težak test. Ipak, nije sve tako loše, pa vam to možda da priliku da se još više upoznate, pričate satima i do kasno ili se okušate u online spojevima.
Vezano: Ljubav ne mora ispaštati zbog korone; evo kako dejtati online
Kakav noćni život kad klubovi ne rade?

Ne želimo zvučati seljački, ali činjenica je da se studenti tu i tamo vole zabaviti samo na jednu večer. Do takvih je situacija uobičajeno dolazilo nakon ponoći i nekoliko čaša (boca) alkohola. Mladost, ludost – rekli bi stariji, a onda uleti Stožer i kaže: Ništa nakon ponoći! Kako to misle da nema partijanja nakon ponoći? Pa tada zabava tek kreće! 

Osim zbog trenutnih restrikcija, one night stand svakako je trenutno loš izbor zbog bliskog kontakta s nepoznatom osobom ili osobom s kojom ne boravite tako često, pa ako ne želite postati pozitivni ili završiti na Sljemenu, i to ne zbog skijanja, radije se nakon ponoći uputite u smještaj – sami.
Vezano: HZJZ otkriva što treba znati o spolnim odnosima u doba pandemije koronavirusa
Dakako da ima puno ozbiljnijih problema od ovih, ali ljubavni je život sastavni dio života dobrog dijela studenata, pa se nadamo da pri traženju svoje srodne duše ne nailaze na ove probleme i da su pri tome sigurni i negativni! 
FOTO: PIXABAY