LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Program neovisnih izvođača

„Čuješ?!”: KSET u ritmovima Harvo Jaya, Sloanwalla i K'o Zmaja

Harvo Jay, Sloanwall i K'o Zmaj mladi su i neovisni bendovi koji će nastupiti u KSET-u. Cijena ulaznice iznosi simboličnih 10 kuna.

Harvo Jay, Sloanwall i K'o Zmaj mladi su i neovisni bendovi koji će nastupiti u KSET-u. Cijena ulaznice iznosi simboličnih 10 kuna.

U utorak, 5. prosinca, održava se druga večer četvrte sezone KSET-ovog programa Čuješ?!, namijenjenog mladim i neovisnim bendovima te izvođačima. Posjetitelje će dočekati Harvo Jay, Sloanwall i K'o Zmaj.

Harvo Jay osječki je dream noise / noise pop trojac čiji zvuk karakteriziraju dinamične promjene i sumorni vokali. Zasad je njegova audioproizvodnja izbacila dva EP-a i 2017. album Sok od agonije. Bend čine Hrvoje Dešić (gitara, vokal), Marko Pernarčić (bas, vokal) te Šimun Padovan (bubnjevi).

Sloanwall je peteročlani groove rock bend iz Zagreba koji postoji od 2014. godine te je do sada izdao dva EP izdanja pod naslovima Dawn of light i vol. II. Sloanwallova najveća kvaliteta definitivno su njihove live izvedbe, što je potvrđeno mnogobrojnim koncertima u regiji (predgrupa Nightstalkeru – Vintage, koncert s talijanskim Game Zeroom, s Lost Lucidom, s Tuberom i Dronehunterom, Tides of Youth festival na Cresu, organizacija Stoneville programa u zagrebačkoj Medici i dr.)

K'o Zmaj jest, ako u obzir uzmemo muziku, eklektičan, a ako govorimo o stavu, angažirani rock bend teške poezije s povremenom zafrkancijom. Jedna od ključnih karakteristika tekstovi su koji često ulaze u domenu socijalno osjetljive tematike, okrenuti su čovjeku, a generalno nastoje pokriti što širi spektar ljudskih stremljenja. Zbog širokog dijapazona žanrova i utjecaja, nastup zna zvučati kao jukebox na shuffle opciji, ali kako su tu gitare, bas i bubnjevi, sve se vrti oko podžanrova rock glazbe.

Ulaznicu za koncert možete nabaviti na ulazu na dan koncerta po cijeni od 10 kuna do 22:30, dok nakon 22:30 ulaz košta 15 kuna. Ako skupite sve ulaznice, u finalu vas čeka Volim Ljuto iznenađenje!

Program djelomično financira Ministarstvo kulture. Više se informacija nalazi na Facebook događaju.

FOTO: KSET