LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Stand up komedija

Brušenje zanata „smjehoterapije“ u Godotu

Osim u Studiju Smijeha, kvalifikacije otvorenog mikrofona održavat će se u Godotu svakog drugog utorka.

Osim u Studiju Smijeha, kvalifikacije otvorenog mikrofona održavat će se u Godotu svakog drugog utorka.

Studio smijeha djeluje već skoro jedno desetljeće i, osim što vam nudi smjehoterapiju i dobru zabavu, prava je tvornica komičara. Ponedjeljkom održava natjecanja otvorenoga mikrofona za sve one koji se žele okušati u stand up-u. Također, održava besplatne radionice koje vodi iskusna komičarka Marina Orsag.

Na Večerima otvorenog mikrofona, osim natjecatelja, publika također ima važnu ulogu. Prijaviti se možete kao natjecatelj ili biti dio publike – žirija! Ovo je prilika za svakoga da barem na kratko postane stand up komičar. Sve što je potrebno jest sedam minuta vašega autorskog stand up materijala i malo hrabrosti.

Stand up scena u konstantnom je razvoju. Gotovo svi današnji komičari počeli su svoj put upravo na ovakvim večerima i pod mentorstvom Marine Orsag brusili svoj zanat nastupajući pred publikom Studija.

Foto: Studio smijeha

U suradnji s Godotom, pokreću natjecanja komičara amatera dva puta mjesečno. Prvo će se takvo natjecanje održati 11. listopada s početkom u 20.30 sati. Voditeljica večeri bit će upravo Marina, uz gosta večeri iz stalne postave Studija Smijeha Tihomira Paravinu. Ulaz na predstavu je besplatan i tako dostupan svima.

Veseli nas činjenica da stand up u Hrvatskoj raste, publike je sve više, a samim time se proizvodi više smijeha. Podržite razvoj scene i dođite se smijati ovoga utorka u Godot.

FOTO: STUDIO SMIJEHA