LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentska zabava

Brucošijada FER-a zaokružila popis izvođača

Kako bi nestrpljenje u iščekivanju najluđe fakultetske zabave poraslo, objavljeno je glazbeno pojačanje koje će se popeti na FER-ovu pozornicu.

Kako bi nestrpljenje u iščekivanju najluđe fakultetske zabave poraslo, objavljeno je glazbeno pojačanje koje će se popeti na FER-ovu pozornicu.

Već najavljenim imenima ovogodišnje Brucošijade FER-a, koja će se održati 4. studenog, pridružuju se Živo Blato, M.O.R.T., Filip Motovunski + MC Tone Tuoro, Svemirko, Bruto Geto te nezaobilazni KSET Caffe.

Živo blato je heavy metal bend osnovan 1997. godine u Splitu. Prvi i jedini studijski album pod imenom Konac Konca izdao je 2000. godine, a od tad do danas nezaustavljivo se širi. Ovaj kultni peteročlani sastav predvodi Siniša Vuco te je za njegove potrebe preuzeo pseudonim general Vasilij Mitu.

M.O.R.T. je psihodelični punk-blues bend iz Sinja, poznat po žestokom zvuku i živim nastupima. Iza sebe ima brojne nastupe, a najviše se ističu pobjeda na šestom izdanju Jelen Demofesta u Banja Luci te pobjeda na prvom Rock Offu.

Filip Motovunski dobro je poznati drum and bass/jungle/hip hop DJ i producent iz malog gradića Motovuna u Istri. Ovom prilikom na pozornici će mu se pridružiti MC i beatmaker Tone Tuoro.

Nedugo nakon rasprodanog koncerta u KSET-u, Svemirko dolazi i na Brucošijadu FER-a. Svakako vrijedi još jednom poslušati zvučne arome ovog emo-macho dance punk benda.

Bruto Geto četveročlani je bend iz Zagreba, koji je zasad izbacio dva singla, Ruke u zrak i Rekli su ti, oba pod producentskom palicom Luke Tralića Shota. Za vizualni identitet, režiju i animaciju videospotova zadužen je Martin Bajsić. U svom kratkom postojanju imao je priliku svirati kao predgrupa Kandžiji i Golim ženama u Vintageu u ožujku te na ovogodišnjem izdanju UFO festivala u Osijeku.

U KSET-u će se već tradicionalno održati KSET Caffe s nezaboravnim hitovima ovog i prošlog stoljeća.

Ulaznice po regularnoj cijeni od 65 kuna mogu se kupiti u KSET-u, glazbenoj knjižari Rockmark i Dirty Old Shopu, a od 18. listopada i u SC-u. Na dan Brucošijade koštat će 80 kuna. Brucoši FER-a svoju ulaznicu mogu kupiti isključivo u KSET-u uz predočenje e-indexa sve do 4. studenog.

FOTO: STUDENTSKI.HR