LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Nitko ih nikada ne bi trebao probati

3 dana mamurluka: studenti otkrili koje su najgore alkoholne kombinacije koje su probali

Sokovi i vino, tekila s alkoholom, votka sa sokovima... Studenti su nam otkrili koje su najgore alkoholne kombinacije koje su probali.

Sokovi i vino, tekila s alkoholom, votka sa sokovima... Studenti su nam otkrili koje su najgore alkoholne kombinacije koje su probali.

Postoje dva razloga zbog kojih studenti piju čudne alkoholne kombinacije. Prvi, imaju premalo novca, pa miješaju s čim god stignu kako ne bi baš pili čista alkoholna pića. I drugi, imaju previše alkohola, pa se od silnog izbora ne mogu odlučiti za jedno piće. 

Miješanje raznih vrsta alkohola u većim količinama siguran je recept za mamurluk, no, čak i u manjim količinama, neka pića koja su popili studenti s kojima smo razgovarali, uvjereni smo, ne bi trebao piti nikad nitko. 

Luka, student iz Zagreba, otkrio nam je da je najgora alkoholna kombinacija koju je ikad probao pivo i tekila

– Najgore što sam pio je pivo i tekila. I još je piva bila neka topla. Još uvijek mi bude muka kad se sjetim tog okusa. Dobro da ga se i uopće sjećam, jer se ničeg drugog ne sjećam. – rekao nam je. 

Ipak, nije to bio kraj njegovim avanturama s pivom i čudnim kombinacijama. Nekad je znao piti i Fantu i pivo, kombinaciju koju ne bi preporučio.

– Bilo je to taman onda kad su radleri i pive s limunom postale popularne pa smo mi mislili pomiješati Fantu i pivo jer je to po nama trebalo imati isti okus. Na kraju je samo bilo jako slatko i bljutavo. 

Ema, studentica iz Zagreba, govori nam da je glavno piće njenih tinejdžerskih dana bio sok od naranče i bijelo vino

– Meni je to zapravo bilo jako fino u početku, a svi su mi govorili da ne razumiju kako ja to uopće mogu piti. Nakon nekog vremena sam to toliko pila da mi se zgadilo. Sad, naravno, ne pijem to, ali bijelo vino (normalno, bez ikakvih dodataka) volim. 

Antei se zamjerila kombinacija s kojom se mogu poistovjetiti mnogi od nas – crno vino i cola

– Kad se sjetim da smo kupovali ona jeftina crna vina od kojih ti usne budu dva dana plave i onu najjeftiniju moguću colu s 90% šećera... To je uvijek bilo glavno piće, od tog sam se i prvi put napila, a od tad ne volim crno vino. 

Gordan, 23-godišnji student, dan danas ne može popiti votku jer je prije nekoliko godina probao Cedevitu – smiješanu s votkom

– To stvarno ne želite probat. – bio je kratak, ali jasan. 

Iva je imala nešto drugačije iskustvo. Najgore alkoholno piće koje je probala bio je koktel Long Island Iced Tea, iz kućne radinosti

– Jako smo htjeli probati Long Island Iced Tea, ali naravno da nismo imali sve sastojke. Umjesto bijelog ruma stavili smo malo ruma za kolače, imali smo neki loš gin, triple sec nismo imali. Imali smo nešto limuna i cole, dodali smo votku... I bilo je jako loše. Najgore je što smo napravili puno toga pa smo sve pokušavali popiti jer nam je bilo žao alkohola. 

FOTO: UNSPLASH