LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
← Virtualni savjetnik
Želim otvoriti račun u banci. Koje su najvažnije informacije koje me moraju zanimati pri odabiru banke?

Informacije koje trebaš znati prilikom odabira banke ovise najviše o tvojim osobnim financijskim potrebama i preferencijama.

OTP banka d.d. u svojoj ponudi ima besplatne studentske pakete OTP Indeks i OTP e-Indeks koji su namijenjeni studentima ili srednjoškolcima starijima od 15 godina. Ove pakete proizvoda i usluga osmislili smo u bliskoj suradnji s našim studentima, imajući na umu njihovu želju za samostalnošću i jednostavnošću te najčešće financijske probleme s kojima se susreću. U paketima brojne usluge možeš ugovoriti jednostavnije i povoljnije - vođenje studentskog tekućeg računa i žiro računa za tebe je besplatno, a prepaid karticu koja je idealna za tvoje potrebe možeš ugovoriti bez upisnine i članarine. U navedenim paketima također smo omogućili besplatne online kreditne transfere putem mobilnog bankarstva prema svim računima unutar i izvan banke te eksterne uplate na tvoj račun bez naplate naknade.

Za ugovaranje paketa OTP Indeks u najbližoj poslovnici banke potrebno je predočiti potvrdu o upisanoj školskoj godini, dok paket OTP e-Indeks možeš ugovoriti u potpunosti online za samo 15 minuta ovdje.

Misliš da je netko već imao isto ili slično pitanje? Pretraži našu bazu prethodno postavljenih pitanja!