LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
WHATSAPP

WhatsApp uvodi još jednu opciju koju smo dugo priželjkivali

Moći ćete prenositi glasovne poruke, povijest chata, slike i videa.

Moći ćete prenositi glasovne poruke, povijest chata, slike i videa.

Mark Zuckerberg na Facebooku je objavio kako će Whatsapp uvesti opciju prijenosa podataka s Androida na iPhone poput povijesti chata, slika, videa i glasovnih poruka.
- Ovo je jedna od najtraženijih opcija. Prošle godine smo uveli mogućnost prijenosa podataka s iPhona na Android, a sad ćemo dodati i s Androida na iPhone - napisao je Zuckerberg u svom statusu.
Prema WhatsAppu, prijenos će raditi samo na tvorničkim postavkama ili novim iPhoneima. Ovo je isto ograničenje koje proces ima prilikom prijenosa s iPhonea na Android.

Da biste započeli, morat ćete preuzeti i otvoriti aplikaciju Move to iOS na svom Android telefonu. Upute na zaslonu će vas zatim dovesti do koda na vašem iPhoneu. Unosom tog koda na svom Android telefonu, morat ćete dodirnuti "Nastavi" i slijediti upute.

Na zaslonu "Prijenos podataka" morat ćete odabrati "WhatsApp", a zatim pritisnuti "Start". WhatsApp će zatim pripremiti kopiju vaših podataka i započeti proces prijenosa s Androida na iPhone.

Nova se funkcija sada pojavljuje u beta verziji i stići će do svih korisnika aplikacije za razgovor za otprilike tjedan dana.
FOTO: PEXELS