LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Stravično ubojstvo u susjedstvu

Tragedija u srednjoj školi u Sanskom Mostu: domar ubio troje zaposlenika srednje škole

Prema informacijama koje prenose „Nezavisne novine”, moguće je da je motiv napada povezan s nesuglasicama koje su postojale između domara i troje djelatnika škole.

Prema informacijama koje prenose „Nezavisne novine”, moguće je da je motiv napada povezan s nesuglasicama koje su postojale između domara i troje djelatnika škole.

U Srednjoj školi u Sanskom Mostu, Bosna i Hercegovina, dogodila se strašna tragedija u kojoj su život izgubili ravnatelj škole, tajnica i jedna profesorica. Prema informacijama iz MUP-a Unsko-sanske županije, napadač je bio domar škole koji je pucao iz automatske puške.

Petrinja ima novu i obnovljenu srednju školu, dio zgrade postaje učenički dom


Prema izvješćima, napad se dogodio oko 10:15 kada je domar škole, naoružan automatskim oružjem, otvorio vatru na ravnatelja, tajnicu i profesoricu. Glasnogovornik MUP-a Unsko-sanske županije Adnan Beganović potvrdio je da je napadač nakon pucnjave pokušao izvršiti samoubojstvo te je pretrpio teške ozljede. Trenutno se nalazi na liječenju u Urgentnom centru u Banjoj Luci.

Učenici koji se nisu upisali u srednje škole, sada imaju novu šansu – traje treći rok, a ovo trebate znati


Prema informacijama koje prenose Nezavisne novine, moguće je da je motiv napada povezan s nesuglasicama koje su postojale između domara i troje djelatnika škole. Naime, troje ubijenih sudjelovalo je u komisiji koja je donijela odluku o njegovoj suspenziji, što bi moglo objasniti motive tog tragičnog čina.

Država i ove godine sufinancira udžbenike i obroke za učenike, ali i dodatne obrazovne materijale za neke


Nakon napada, školu su okružile jake policijske snage, a na licu mjesta okupio se velik broj profesora koji su u šoku zbog događaja, budući da su mnogi od njih bili svjedoci tragedije. U tijeku je policijski očevid.

IZVOR: NEZAVISNE NOVINE