LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Kad romantika pođe po zlu

Student potrošio tisuće dolara na dragu s Tindera pa se ispostavilo da je sve bila prevara

20-godišnji student preko Tindera je upoznao 26-godišnju inženjerku. Nakon potrošenih 1800 dolara, shvatio je da je njihov odnos bio prevara.

20-godišnji student preko Tindera je upoznao 26-godišnju inženjerku. Nakon potrošenih 1800 dolara, shvatio je da je njihov odnos bio prevara.

20-godišnji student dizajna iz Singapura u ožujku 2021. naišao je na ljubav na Tinderu. Nadao se da će mu osjećaji biti uzvraćeni i da će započeti i pravu vezu, no umjesto toga naišao je na prevaru, prenosi Straitstimes.

Prema podacima na aplikaciji, dopisivao se s 26-godišnjom inženjerkom iz Singapura koja je, kako navodi 20-godišnji student, bila zainteresirana i draga, a sve mu se činilo prirodno i normalno. 

Nakon što su se neko vrijeme dopisivali, djevojka ga je zamolila da skine kinesku roleyplay igricu kako bi je zajedno igrali i kako bi mogli provesti više vremena zajedno u virtualnom svijetu. Kako bi udovoljio djevojci, student je zaigrao igricu, a ništa mu nije bilo sumnjivo ni kad ga je tražila da potroši 300 dolara kako bi u igrici mogli postati virtualni muž i žena. 

Nakon tog virtualnog vjenčanja trebali su se naći i uživo, a tom je prigodom djevojka zatražila da joj kupi 999 virtualnih ruža kako bi joj pokazao da su njegove namjere ozbiljne. Ni to mu nije bilo sumnjivo pa je potrošio 1800 dolara na virtualne ruže

U nekom je trenutku ipak shvatio da je žrtva prevare. Od djevojke je zatražio da mu vrati novac, no, iako je obećala da će ga vratiti, novac nikad nije dobio. Razmišljao je i o tome da slučaj prijavi policiji, ali ipak nije jer misli da bi prevaru bilo previše teško dokazati.
FOTO: UNSPLASH