LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
OBAVIJEST O PRIMANJU NA STUDIJ

Pravni fakultet iz Bostona jednim mailom zbunio tisuće studenata i dao im lažnu nadu

Da bi stvar bila gora obavijest je dobilo i skoro 4 tisuće bivših kandidata, a neki od njih su tu obavijest odmah podijelili i s obiteljima.

Da bi stvar bila gora obavijest je dobilo i skoro 4 tisuće bivših kandidata, a neki od njih su tu obavijest odmah podijelili i s obiteljima.

Pravni fakultet Sveučilišta Northeastern iz Bostona ispričao se što je tisućama kandidata prijavljenim za upis na njihov studijski program greškom poslao obavijest o tome da su primljeni na željeni studijski program

Obavijest je na svoje e-mail adrese dobilo 200 ljudi prijavljanih na studije, a da bi stvar bila gora obavijest je dobilo i skoro 4 tisuće bivših kandidata.

Lakisha Papoutsakis, samohrana majka iz Northborougha u saveznoj džavi Massachusetts kaže da je o upisu ovog fakulteta sanjala od djetinjstva, a obavijest o primanju na navedni studij odmah je podijelila i sa svojom obitelji, prenosi Abc News. Međutim, već sljedeći mail joj je srušio snove.

Konačna odluka o kandidatima za sljedeću akademsku godinu bit će donijeta tek kasnije tijekom tekuće akademske godine, a kako stoji  na stranicama Sveučilišta Northeastern, ove jeseni upisali su 234 studenta izabrana od 3.887 prijavljenih. Stoga ne čudi što su mnogi ovu vijest dočekali s uzbuđenjem, međutim leptirići u trbuhu su ipak bili kratkog vijeka.

FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA