LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Želi upoznati Ibrahimovića

Posljednja želja bolesnog dječaka

Maleni Hajrudin već se šest godina bori s teškom bolešću i liječnici kažu kako nema još puno vremena, otprilike mjesec dana života.

Maleni Hajrudin već se šest godina bori s teškom bolešću i liječnici kažu kako nema još puno vremena, otprilike mjesec dana života.

Dječak imenom Hajrudin Kamenjaš dolazi iz susjedne BiH i ima samo jednu posljednju želju, upoznati nogometaša Zlatana Ibrahimovića. Maleni Hajrudin već se šest godina bori s teškom bolešću i liječnici kažu da nema još puno vremena, otprilike mjesec dana života.

Informaciju o bolesnom dječaku objavila je humanitarka Tea Rekić na svom profilu na Facebooku u nadi da će joj netko pomoći da stupi u kontakt sa slavnim nogometašem:

– Hajrudinova Majka, Amela Kamenjaš me zamolila u našoj današnjoj priči, grcajući u suzama, da poduzmem sve i pokušam ispuniti ovu posljednju želju njenog sina Hajrudina. Po prognozi liječnika mali Hajrudin nema puno vremena, najviše mjesec dana. Molim vas, ako je netko u kontaktu sa Zlatanom Ibrahimovićem ili njegovim menadžerom da nam pomogne. Teške trenutke prolazimo s našom djecom koja nažalost odlaze u teškoj bolesti. Molim vas, dijelite ovaj post, dijelite ovu akciju. Ja vjerujem da možemo zajedno ispuniti ovu posljednju želju. –

Šokantan TikTok incident: učenici u osnovnoj školi ismijavali profesore uznemirujućim videima


Mail adresa Teine organizacije je info@lightfortomorrow.de, a možete je kontaktirati i telefonski na broj +49 163 7813237.

IZVOR: FACEBOOK
FOTO: FACEBOOK