LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Dodjela Grammya

Ova pjevačica je četvrti put osvojila Grammy za najbolji album!

Mlada pjevačica osvaja cijeli svijet!

Mlada pjevačica osvaja cijeli svijet!

Trenutno najpopularnija pop zvijezda današnjice, Taylor Swift, ove godine je četvrti put osvojila Grammy u kategoriji najboljeg albuma.

Dosad je osvojila Grammyje za albume Fearless 2009. godine, a šest godina poslije za 1989 i za Folklore 2020., dok je ove godine osvojila nagradu za album Midnights, piše Magazin HRT.

 


VEZANO: GRISELDA: žena, majka, kraljica...


 

Znatiželjni obožavatelji

 

Već duže vrijeme na društvenim mrežama, obožavatelji Taylor Swift pogađaju kad i gdje će ova mlada kantautorica objaviti vijesti vezane za novu glazbu, a promjenom profilne slike na Instagramu pomislili su da se sprema nova verzija njenog albuma Reputation iz 2017. 

 

Otkrivena tajna

 

Prilikom preuzimanja nagrade, Taylor je objavila sretnu vijest svim obožavateljima. Naime, tajna koju je čuvala dvije godine odnosi se na objavu njezinog novog albuma pod nazivom The Tortured Poets Department koji bi trebao izaći 19. travnja.

Objavu novog albuma najavila je i na Instagramu te je uz sliku stavila opis; Sve je dopušteno u ljubavi i poeziji... Novi album "The Tortured Poets Department" izlazi 19. travnja
 

FOTO: CANVA, ILUSTRACIJA