LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Povratak na ekrane

DOCTOR WHO Jedna od najpoznatijih sci-fi serija dobiva svoj nastavak

Bliži se 60. obljetnica popularne serije Doctor Who povodom koje je nastao BBC-jev specijal.

Bliži se 60. obljetnica popularne serije Doctor Who povodom koje je nastao BBC-jev specijal.

Jedna od najpoznatijih kultnih sci-fi serija – Doctor Who vraća se na male ekrane u obliku specijalnih epizoda. Uskoro ćete opet moći iskusiti nezaboravna putovanja TARDIS-om s Doktorom i njegovom suputnicom, a ni glumci vas neće razočarati.

Jedan od najpoznatijih glumaca koji je obilježio seriju Doctor Who David Tennant vraća se u ulogu Doktora, a njegova vjerna suputnica Donna Noble bit će Catherine Tate piše BBC.


Gledatelje očekuju trosatni specijali koji će biti središnji dio proslave 60. obljetnice legendarne znanstveno-fantastične serije. Ovi specijali s emitiranjem započet će 25. studenog, a bit će dostupne na platformi Disney+  za obožavatelje izvan Ujedinjenog Kraljevstva.
 

Specijalne epizode
 

U središtu obilježavanja obljetnice našle su se tri specijalne epizode u trajanju od sat vremena, a BBC je potvrdio da će prva epizoda biti premijerno prikazana na Disney+ 25. studenog. Druga dva obljetnička specijala gledatelji će moći gledati već 2. i 9. prosinca.

BBC je pripremio iznenađenje za gledatelje u obliku dodatnog božićnog specijala, koji će se emitirati za vrijeme blagdana.

FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA, ILUSTRACIJA