LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Anonimna anketa

Koliko vas pogađa nezaposlenost? Želimo čuti vaše iskustvo

Ako ste mladi, odnosno ako imate između 18 i 30 godina, a nezaposleni ste minimalno 3 mjeseca, pozivamo vas da ispunite online upitnik.

Ako ste mladi, odnosno ako imate između 18 i 30 godina, a nezaposleni ste minimalno 3 mjeseca, pozivamo vas da ispunite online upitnik.

Centar za razvoj mladih i Pragma provode istraživanje o utjecaju nezaposlenosti na socijalnu isključenost mladih i izvještavanju medija o potrebama i društvenim problemima nezaposlenih mladih osoba u društvu. U njegovu sklopu želimo čuti vaša iskustva – otkrijte nam koliko ste dugo bez posla, jeste li ga ikad imali, sprječava li vas taj status da aktivno sudjelujete u društvenom i javnom životu te pomažu li vam ili odmažu mediji.

Ako ste mladi, odnosno ako imate između 18 i 30 godina, a nezaposleni ste minimalno 3 mjeseca, pozivamo vas da ispunite online upitnik. Sudjelovanje je anonimno. 

Dobiveni rezultati poslužit će kao temelj nizu narednih edukativnih aktivnosti CERM-a i Pragme kroz koje će se ojačati kapaciteti budućih medijskih djelatnika za kvalitetnije izvještavanje o danoj problematici.

Podsjetimo, Centar za razvoj mladih 1. rujna 2020. započeo je s provedbom dvogodišnjeg projekta SIMS – socijalna inkluzija mladih kroz Studentski.hr. U njegovu će se sklopu osnaživati studenti diplomskog studija novinarstva, kao budući medijski djelatnici, za kvalitetnije izvještavanje o nezaposlenim mladima radi suzbijanja njihove socijalne isključenosti. Projekt se provodi u partnerstvu s udrugom Pragma, a sufinanciran je sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda. Dodijeljeno mu je ukupno 1 400 000 kuna.
 
 
Za sadržaj istraživanja odgovoran je isključivo Centar za razvoj mladih
FOTO: PIXABAY