LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Na današnji dan

Miljenik ženske publike Channing Tatum slavi rođendan

Channing Tatum, miljenik ženske publike, rođen je 26. travnja. Glumac kojeg je svijet upoznao nakon filma Step Up, svoju karijeru započeo je kao striper. Nakon prve uspješnice nastavio je s glumom te postao planetarno popularan.

Channing Tatum, miljenik ženske publike, rođen je 26. travnja. Glumac kojeg je svijet upoznao nakon filma Step Up, svoju karijeru započeo je kao striper. Nakon prve uspješnice nastavio je s glumom te postao planetarno popularan.

Channing Tatum, glumac čiji je poster na zidu nekada imala svaka tinejdžerica, danas slavi 39. rođendan. Svoju karijeru započeo je kao model, a prvu manju ulogu imao je kao plesač u spotu Rickyja Martina za pjesmu She Bangs. Prvijenac na televiziji ostvario je ulogom u seriji CSI: Miami te je nastavio s ulogama u reklamama i drugim serijama. Vrhunac manekenske karijere ostvario je snimanjem za Vogue, no nije htio nastaviti s tom karijerom jer je smatrao da mu treba veći izazov.

Trenutak koji mu je promijenio život bilo je prihvaćanje uloge u filmu Step Up, 2006. godine Film o plesu i ljubavi, prožet dobrom glazbom i nemogućim plesnim pokretima brzo je postao popularan te je Channing pridobio srca publike. Na snimanju je upoznao i bivšu ženu s kojom sad ima kći. Ovaj miljenik ženske publike odlučio se neko vrijeme pritajiti, te se opet vratio nekoliko godina kasnije ulogom u filmu G.I. Joe: The Rise of Cobra. Upravo taj film donio mu je vlastitu akcijsku figuru. Osim toga, glumio je i u filmovima Dear John, 21 Jump Street te Magic Mike, kojim je ponovno privukao pozornost publike prihvativši ulogu stripera. Nije mu bilo teško prilagoditi se ulozi jer se s 19 godina, prije glumačke karijere, jedno vrijeme zaista bavio tim poslom.

Djetinjstvo je proveo u Mississippiju, a u osnovnoj je poslan u vojnu školu gdje se počeo baviti američkim nogometom te mu je ponuđena i stipendija, no on ju je odbio zbog glume. Kroz svoj život imao je problema s koncentracijom, a uz to se bori i s disleksijom. Unatoč tome uspio je ostvariti svoj san i postati glumac. Njegova trenutna vrijednost je oko 50 milijuna dolara, a za svoju ulogu u spotu She Bangs dobio je tek 400 dolara. Dobar je to pokazatelj njegovog uspjeha i dokaz kako se napornim radom mogu ostvariti snovi.  

FOTO: FLICKR