LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Poezija u Kavezu: Bojanić, Filić, Kamenjašević

Rapsodija stihova u Ljetnom Vintage vrtu

Posljednje ovogodišnje čitanje poezije održava se u Ljetnom Vintage vrtu 27. lipnja u 18:30 sati. Ulaz je besplatan.

Posljednje ovogodišnje čitanje poezije održava se u Ljetnom Vintage vrtu 27. lipnja u 18:30 sati. Ulaz je besplatan.

Za sve željne odmora od učenja i gledanja u skripte, klub Kavez u suradnji s mladim pjesnicima pripremio je pravu poslasticu. U romantičnoj atmosferi nedavno otvorenog Ljetnog Vintage vrta u utorak, 27. lipnja, s početkom u 18:30 održat će se posljednja ovosezonska Poezija u Kavezu. Vlastite će radove čitati dosadašnja moderatorica Lana Bojanić te Jakob Filić i Bonislav Kamenjašević, dok će druženje uz stihove moderirati Martin Majcenović.

Lana Bojanić studentica je psihologije iz Zagreba koja slobodno vrijeme posvećuje pisanju kratkih priča i pjesama. Njena je poezija, kao i kratka proza, objavljena na mnogim portalima i časopisima u regiji. Kao najveće uspjehe ističe pohvalu rukopisa zbirke na Goranu za mlade pjesnike 2016. i osnivanje Književne grupe 90+.

Jakob Filić rođen je u svibnju 1994. Studira francuski jezik i komparativnu književnost u Zagrebu. Kao urednik za poeziju i zamjenik glavne urednice sudjeluje u umjetničkoj platformi Fictionplaygrounds, a bivši je član Književne grupe 90+. Najdraži su mu pjesnici Lorca, Šimić i Dragojević. Završio je srednju glazbenu školu za violinu, a u slobodno vrijeme trenira boks i pliva.

Bonislav Kamenjašević rođen je 1988. u Gradačcu. Studirao je filozofiju, a diplomirao je kroatistiku i komparativnu književnost na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Objavljivao je pjesme u Ka/Osu, časopisu za književnost, te je autor na portalu Ziher.hr.

Ulaz na događaj je besplatan, a sve dodatne informacije dostupne su na Facebook događaju.

FOTO: FACEBOOK