LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Kulturno-turistička manifestacija

Provod je zagrantiran u šetnji „od kantuna do kantuna“ na Rabu

– I što vam onda preostaje drugo, nego od 25. kolovoza doći na Rab, doživjeti Kantune i ponijeti najljepše uspomene s jedinstvenih lokacija starog grada. – poručuje Vedran Galić ispred G.A.D. produkcije.

– I što vam onda preostaje drugo, nego od 25. kolovoza doći na Rab, doživjeti Kantune i ponijeti najljepše uspomene s jedinstvenih lokacija starog grada. – poručuje Vedran Galić ispred G.A.D. produkcije.

Nakon izuzetno uspješnog izdanja u lipnju i pozitivnih reakcija brojnih posjetitelja, nova kulturno-turistička manifestacija Kantuni ponovno je s nama. Održat će se od petka, 25. kolovoza sve do utorka, 29. kolovoza, svakoga dana od 19:00 do 01:00 sat.

Ništa ne govori bolje o uspjehu nove atrakcije otoka Raba od pozitivnih komentara brojnih posjetitelja i njihovih zahtjeva da se što prije održi. Ni sami Rabljani ne skrivaju oduševljenje kantunima svojega grada. A oduševljenje dijele i brojni gosti.

– Kantuni su sjajna ideja. Volimo Rab zbog Kantuna! – jednostavno i direktno zaključuju posjetitelji iz Verone, svjetske turističke metropole.

Direktorica Turističke zajednice grada Raba, Ivana Matušan, zbog svega toga izražava zadovoljstvo ovogodišnjim izdanjem, uvjerena kako je upravo ovakav originalni i autohtoni pristup pravi put u promišljanju destinacijskoga menadžmenta i motiviranju gostiju na dolazak na Rab. Pohvale upućuje i direktorica Turističke zajednice Kvarnera Irena Peršić Živadinov koja je tijekom manifestacije u lipnju boravila u Rabu, a rapski gradonačelnik Nikola Grgurić ističe uvjerenje kako će ovaj kulturni i turistički proizvod biti zalog da se za otok i grad Rab čuje još više i da postane poželjna turistička destinacija i sredina za život. Manifestaciju je ove godine prepoznala i Hrvatska turistička zajednica podržavši projekt u sklopu natječaja za turistička događanja u 2017.

– I što vam onda preostaje drugo, nego od 25. kolovoza doći na Rab, doživjeti Kantune i ponijeti najljepše uspomene s jedinstvenih lokacija starog grada. – poručuje Vedran Galić ispred G.A.D. produkcije i njezinog tima KULTUR specijaliziranog za projekte u kulturnom turizmu i destinacijskom menadžmentu, agencije koja je u svim segmentima osmislila ovaj originalni kulturno-turistički koncept te ga s puno strasti, u vrlo zahtjevnoj organizaciji, predstavila posjetiteljima.

Puno je dakle razloga da im se od 25. kolovoza pridružite na Rabu, gdje vas na svakom kantunu očekuju posebno uređeni prostori i jedinstveni ugođaji, vrhunski izvođači i nezaboravni doživljaji, ambijentalno uređenje i birana ponuda, slasni zalogaji i osvježavajući gutljaji. Jedinstvenim ambijentima i vrhunskoj ponudi pridružuju se prvorazredni glazbenici od sjajne pjevačice Ive Smojver, preko fantastičnoga vokala Matije Cveka, sve do prave mediteranske fešte latinosastava Caiman Verde.

FOTO: G.A.D. PRODUKCIJA