LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Izložba i edukativna događanja

Predstavlja se umjetnički projekt „Kada se opet vidimo?”

Projekt započinje edukativnim programom u formi radionice suvremene fotografije i izrade fotografske knjige koju će voditi Karlo Čargonja.

Projekt započinje edukativnim programom u formi radionice suvremene fotografije i izrade fotografske knjige koju će voditi Karlo Čargonja.

Kreativni kolektiv Kombinat predstavlja umjetnički projekt fotografa Karla Čargonje pod nazivom Kada se opet vidimo? Sastoji se od izložbe fotografija i niza edukativnih događanja koja će se održavati od 21. 5. do 10. 6. 2021. godine u prostoru novonastale privremene galerije u Rijeci, u ulici Janeza Trdine 9a. 

– Koncept programa ispituje nove forme izlaganja fotografije stvarajući u privremenom prostoru galerije ambijent u kojemu će uz već nastale radove autor predstaviti proces nastajanja radova, boraveći svakodnevno u prostoru tijekom trajanja izložbe. Prostor tada postaje mjesto rada i istovremeno mjesto otvoreno za susret i komunikaciju s posjetiteljima. – ističu iz Kombinata.

Projekt započinje edukativnim programom u formi radionice suvremene fotografije i izrade fotografske knjige. Planirana je od 14. 5. do 10. 6. dva puta tjedno tijekom trajanja projekta, također u prostoru privremene galerije, a vodit će je fotograf i autor projekta Karlo Čargonja. Nakon završetka radionice radovi polaznika predstavit će se 10. 6.

Prijave za sudjelovanje vrše se slanjem triju fotografija na e-mail adresu karlocargonja@gmail.com. Mjesta ima za 10 polaznika.
– Uz radionicu, program nudi artist talk s umjetnicom Yanxian Zhao (24. 5.) panel-diskusiju Saše Kralja i Karla Čargonje (8. 6.) večer prezentacije čaja s planine Wuji u suradnji s Wondering art tea akademijom (27. 5.) te Razgovore o fotografiji, već poznatih neformalnih susreta i razgovora (3. 6.). – dodaju organizatori.
Ističu i da su svi programi besplatni te da se održavaju uz poštivanje epidemioloških mjera. Dodatne informacije dostupne su na službenom Facebook događaju.
FOTO: KARLO ČARGONJA