LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Kazališne izvedbe u Ludens teatru

Nakon tri godine ponovno „Nemreš pobjeć od nedjelje”

Nastalu po nagrađivanom tekstu Tene Štivičić, predstavu će koprivnička publika moći pogledati 18. srpnja u 21 sat na maloj ljetnoj sceni smijeha.

Nastalu po nagrađivanom tekstu Tene Štivičić, predstavu će koprivnička publika moći pogledati 18. srpnja u 21 sat na maloj ljetnoj sceni smijeha.

Nakon dvije izvedene predstave na ovogodišnjem, osmom po redu izdanju Ljeta u Ludensu, pred publiku u Atriju Doma mladih stat će Filip Juričić i Jelena Hadži Manev. Premijerno izvedena 2010. godine predstava Nemreš pobjeć od nedjelje kroz godine izvođenja postala je jedna od najprepoznatljivijih iz produkcije Ludens teatra. Ova priča o dvoje mladih ljudi, s Njom i Njim u glavnim ulogama, sljedeća je na rasporedu.

Nastalu po nagrađivanom tekstu Tene Štivičić, predstavu će koprivnička publika moći pogledati 18. srpnja u 21 sat na maloj ljetnoj sceni smijeha. Pojedinačna cijena ulaznice iznosi 50 kuna.

Podsjetimo, publika u uredu Ludens teatra ili na blagajni Doma mladih može priložiti novčanu donaciju za Teatralku – ulaznicu dobrog srca, namijenjenu
osobama koje si ne mogu priuštiti odlazak u kazalište. Uvođenjem ovakvog tipa ulaznice kazalište nastavlja sa svojom misijom izgradnje i odgajanja zajednice, ali i približavanja kazališta svima bez obzira na socijalni status. Zahvaljujući skupljenim donacijama, Teatralke za predstavu Nemreš pobjeć od nedjelje dostupne su u uredu Ludens teatra ili na dan predstave na blagajni Doma mladih od 19:00.

 

 

 

FOTO: LUDENS TEATAR