Ludens teatar

Uvodi se Teatralka, ulaznica u kazalište za osobe slabijeg imovinskog stanja

Kazaliste

Teatralka – ulaznica dobrog srca, namijenjena je osobama slabijeg imovinskog statusa, koje nisu u mogućnosti izdvojiti iz svog budžeta novac za kazališne predstave koje se održavaju.

Ovogodišnje osmo izdanje Ljeta u Ludensu otvara Luka Vidović i Magic family show. Tom prilikom koprivničko kazalište uvodi Teatralku – ulaznicu dobrog srca.

Pod svojim sloganom Kazalište koje se igra, Ludens teatar u 11 godina djelovanja uveo je razne novitete u svoje poslovanje, ali i promijenio pristup kazališnoj umjetnosti. Upravo u tom smjeru, nastavlja se njegov rad uvođenjem Teatralke. Ova je ulaznica namijenjena osobama slabijeg imovinskog statusa kako bi kazalište bilo dostupno svima. Ono je, smatraju u kazalištu, nužno potrebno današnjem društvu. Kao mjesto dijaloga, ono je uistinu kuća čuda, tvrde.

– Teatralka – ulaznica dobrog srca, namijenjena je osobama slabijeg imovinskog statusa, koje nisu u mogućnosti izdvojiti iz svog budžeta novac za kazališne predstave koje se održavaju u Ludens teatru. Kroz donacije će posjetitelji omogućavati odlazak u kazalište svojim sugrađanima koji si to inače ne mogu priuštiti. Ovim putem apeliramo na posjetitelje da prilože donaciju za Teatralku u uredu Ludens teatra ili na blagajni Doma mladih.

Iznos donacije je proizvoljan, a broj Teatralki po predstavi ovisi o prikupljenim sredstvima. Ove će ulaznice biti moguće podignuti na dan predstave na blagajni Doma mladih. Uvođenjem ovakvog tipa ulaznice, Ludens teatar nastavlja sa svojom misijom izgradnje i odgajanja zajednice, ali i približavanja kazališta svima bez obzira na socijalni status. – poručuju iz Ludensa.

Više o ovom projektu te broju Teatralki koje će se moći podignuti za nadolazeće predstave, Ludens teatar obavijestit će publiku preko svojih društvenih mreža i internetske stranice. 

Komentari na članak

Vezani članci

Friction

Pogon Jedinstvo

„Tuborg Open Fair” 12. prosinca u Pogonu Jedinstvo uz velikane elektronike

Ove godine Tuborg Open Fair doživljava svoju klupsku inačicu, pa će se tako 12. prosinca u Pogonu Jedinstvo u Zagrebu izmijeniti velike face elektronske glazbe.

Završene 34. Gavelline večeri

Kazališna manifestacija

Završene 34. Gavelline večeri; doznajemo tko je sve nagrađen

Biserka Ipša, Anica Tomić i Gea Vlahović odabrale su dobitnike nagrada za najbolju mušku ulugu, najbolju žensku ulogu, najbolju režiju te za najbolju predstavu ovogodišnjih Gavellinih večeri.

Opera "Falstaff"

Premijera u HNK Ivana pl. Zajca

Falstaff u operi i dalje ima muški poriv ostati zauvijek mladim – zbog žena

Intenzivnu kolektivnu igru, punu komičnog naboja i duhovitih zapleta, prikazat će riječki HNK te time zatvoriti jedinstveni operni projekt „Verdi-Shakespeare-Surian”.

Opera "Žena s jezera"

Premijera opere u HNK-u

„Žena s jezera” prvi put u Zagrebu, i to 200 godina poslije Napulja

Kao koprodukcijski projekt Hrvatskoga narodnog kazališta u Zagrebu i Opere iz Lausanne nastaje „Žena s jezera”, koju prvi put imamo priliku vidjeti kod nas 12. travnja.

Ultra Europe 2017.

Festival na Poljudu

Uz rođendanske ulaznice, impresivni line-up obradovao posjetitelje festivala ULTRA Europe

Steve Angello, Dubfire, Nicky Romero, Showtek, Nicole Moudaber, ANNA, Wehbba, Ambush, Apster, D-wayne, D.O.D, KIIDA, Mightyfools, MOKSI, Retrohandz i Rui dio su impresivnog line-upa ovogodišnjeg izdanja festivala ULTRA Europe.