Ludens teatar

Uvodi se Teatralka, ulaznica u kazalište za osobe slabijeg imovinskog stanja

Kazaliste

Teatralka – ulaznica dobrog srca, namijenjena je osobama slabijeg imovinskog statusa, koje nisu u mogućnosti izdvojiti iz svog budžeta novac za kazališne predstave koje se održavaju.

Ovogodišnje osmo izdanje Ljeta u Ludensu otvara Luka Vidović i Magic family show. Tom prilikom koprivničko kazalište uvodi Teatralku – ulaznicu dobrog srca.

Pod svojim sloganom Kazalište koje se igra, Ludens teatar u 11 godina djelovanja uveo je razne novitete u svoje poslovanje, ali i promijenio pristup kazališnoj umjetnosti. Upravo u tom smjeru, nastavlja se njegov rad uvođenjem Teatralke. Ova je ulaznica namijenjena osobama slabijeg imovinskog statusa kako bi kazalište bilo dostupno svima. Ono je, smatraju u kazalištu, nužno potrebno današnjem društvu. Kao mjesto dijaloga, ono je uistinu kuća čuda, tvrde.

– Teatralka – ulaznica dobrog srca, namijenjena je osobama slabijeg imovinskog statusa, koje nisu u mogućnosti izdvojiti iz svog budžeta novac za kazališne predstave koje se održavaju u Ludens teatru. Kroz donacije će posjetitelji omogućavati odlazak u kazalište svojim sugrađanima koji si to inače ne mogu priuštiti. Ovim putem apeliramo na posjetitelje da prilože donaciju za Teatralku u uredu Ludens teatra ili na blagajni Doma mladih.

Iznos donacije je proizvoljan, a broj Teatralki po predstavi ovisi o prikupljenim sredstvima. Ove će ulaznice biti moguće podignuti na dan predstave na blagajni Doma mladih. Uvođenjem ovakvog tipa ulaznice, Ludens teatar nastavlja sa svojom misijom izgradnje i odgajanja zajednice, ali i približavanja kazališta svima bez obzira na socijalni status. – poručuju iz Ludensa.

Više o ovom projektu te broju Teatralki koje će se moći podignuti za nadolazeće predstave, Ludens teatar obavijestit će publiku preko svojih društvenih mreža i internetske stranice. 

Komentari na članak

Vezani članci

Teatar Exit

Nagradni natječaj

Studentski.hr i Teatar Exit nagrađuju vas dvjema ulaznicama za predstavu „Dvoje”

Još se niz predstava igra ovog prosinca u Teatru Exit, a čitateljima portala Studentski.hr dijele se dvije ulaznice za predstavu „Dvoje” koja igra 19. prosinca u 20 sati. Nagradni natječaj traje do utorka, 18. prosinca.

Wu-Tang Clan

Festival u Umagu

Na Sea Star stižu svi članovi Wu-Tang Clana, ulaznice od sutra skuplje

Na glavnu Addiko Tesla pozornicu Sea Stara kročit će legendarni RZA, Method Man, Masta Killa, GZA, Raekwon, Ghostface Killah, Inspectah Deck, U-God, Cappadonna te DJ Mathematics i Barsun Jones, sin neprežaljenog pokojnog člana grupe Ol' Dirty Bastard.

Silente u Domu sportova

Silente tri dana u Saxu

Posljednji zagrebački koncerti grupe Silente prije jednogodišnje pauze

Grupa Silente održat će u svibnju tri koncerta u zagrebačkom klubu Sax. Nakon Saxa, Silente će se samostalno moći vidjeti u Zagrebu tek uz izlazak trećeg studijskog izdanja tijekom 2017. godine.

EXIT 2017

"Summer of Love 2017"

Udvostručen interes za ulaznice na ovogodišnji EXIT

Globalna prodaja ulaznica za EXIT "Summer of Love" započinje 7. prosinca. Događaj će se održati od 6. do 9. srpnja 2017. na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu.

Petrit Çeku

Kastafsko kulturno leto

Petrit Çeku obećavajuća je nova glazbena poslastica na Festivalu gitare

Çekuov izniman senzibilitet i ekspresivnost privukli su publiku i kritičare diljem svijeta, a sada će okupiti mnogobrojne zainteresirane na Kastafskom kulturnom letu.