LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
OBARAJU LJESTVICE

Mama ŠČ! Leta 3 najemitiraniji je singl u prvoj polovici 2023., dostupno je i nekoliko remixeva

Osim u radijskom eteru, gdje je sedam tjedana bila najemitiranija snimka, Mama ŠČ! je ostvarila uspjehe i na digitalnim glazbenim servisima.

Osim u radijskom eteru, gdje je sedam tjedana bila najemitiranija snimka, Mama ŠČ! je ostvarila uspjehe i na digitalnim glazbenim servisima.

Mama ŠČ! riječke grupe Let 3 najemititraniji je hrvatski singl u domaćem eteru u prvoj polovici 2023. godine. Ovogodišnja eurovizijska predstavnica, osim titule najemitiranjeg singla, prva je pjesma koja je predstavljala Hrvatsku na Eurosongu i ujedno bila najemitiranija snimka u prvoj polovici godine. 

Neizmjerno smo sretni i ponosni zbog toga što je naša mala, ali velika, možda nekom glupa, ali pametna pjesma ušla u glave, uši i srca slušatelja i glazbenih urednika, riječi su članova grupe Let 3.

A nakon već nekoliko objavljenih remix verzija, Mama ŠČ! i zlatni traktor dobili su još jedno novo glazbeno ruho - ovog je puta Let 3 izbacio trap verziju pjesme, nastalu u suradnji s Rokom Baljkom, koji djeluje pod umjetničkim imenom Čemer. O novom Čemer trap remixu izjavio je: 

U procesu stvaranja ovog remixa velika mi je inspiracija bio sveprisutni fenomen nepotizma te sam tu inspiraciju odlučio predočiti rastućim i opet sveprisutnim, a odnedavno čak i mainstream - trap zvukovljem. Čemer trap remix je na Dallas Records YouTubeu i svim streaming servisima!

Osim u radijskom eteru, gdje je sedam tjedana bila najemitiranija snimka, Mama ŠČ! je ostvarila uspjehe i na digitalnim glazbenim servisima. Na streaming plaftormi Spotify broji preko 7,1 milijuna emitiranja, što je najviše za jednu hrvatsku eurovizijsku pjesmu-predstavnicu. Istodobno, singl Mama ŠČ! našla se i na šestom mjestu liste Croatia Songs magazina Billboard.
FOTO: HRVOJE BADURINA