LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Gašenje online knjižare Book Depository

Jedna od najvećih online knjižara zatvara svoja vrata nakon gotovo 20 godina

Knjigoljupce diljem svijeta ovih je dana neugodno iznenadila vijest o gašenju Amazonove online knjižare Book Depository.

Knjigoljupce diljem svijeta ovih je dana neugodno iznenadila vijest o gašenju Amazonove online knjižare Book Depository.

Volite li čitati knjige, zasigurno ste čuli ili barem jednom u životu naručili knjigu s online stranice Book Depository. No, nažalost, to više neće biti moguće. Book Depository, jedna od najvećih online knjižara osnovana 2004. godine sa sjedištem u Velikoj Britaniji i u vlasništvu Amazona od 2011., koja je nudila izbor od preko 20 milijuna knjiga po pristupačnim cijenama i besplatnu dostavu u više od 120 zemalja diljem svijeta, uključujući i Hrvatsku, na svojoj je stranici i društvenim mrežama objavila kako će 26. travnja biti ugašena.

Od svih nas u Book Depositoryju želimo vam reći hvala. Bilo nam je zadovoljstvo isporučivati ​​vam vaša omiljena štiva od 2007. – objavljeno je na Twitteru stranice.

Online naručivanje knjiga bit će moguće do 26. travnja u podne prema britanskom vremenu (u Hrvatskoj do 26. travnja u 13:00), a korisnička podrška i isporuka svih narudžbi odvijat će se do 23. lipnja 2023.   

Mnogi korisnici Book Depositoryja i knjigoljupci diljem svijeta dočekali su ovu vijest s tugom i razočaranjem.
FOTO: STUDENTSKI.HR