LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
„Jury Duty”

Nova zanimljiva serija o kojoj nitko ne može prestati pričati

Osebujna dokumentarna komedija osvojila je društvene mreže.

Osebujna dokumentarna komedija osvojila je društvene mreže.

Nova američka serija koja je na male ekrane stigla početkom travnja, Jury Dutyoduševila je gledatelje. Kao što joj samo ime govori, serija prati porotu na jednom suđenju, a sve se prati kroz oči jednog od porotnika, Ronalda Gladdena.

Serija je podigla dosta prašine zbog zanimljivog načina snimanja. Naime, spomenuti protagonist, Ronald, nije svjestan da se radi o seriji i da je cijeli slučaj lažan. Svi oko njega su glumci dok on misli da je pozvan u pravu porotu.

Inspiracija za seriju proizašla je iz popularne serije The Office, koja je popularizirala mockumentary stil snimanja. Izvršni producent serije, Todd Schulman, prilikom najave rekao je:

Jury Duty nastala je pitanjem: Je li bilo moguće napraviti sitcom poput The Officea, napuniti ga briljantnim komičarima i staviti stvarnu osobu u središte serije koja ne shvaća da je okružena glumcima?

U seriji se pojavljuje poznato glumačko lice, James Marsden, poznat po ulogama u seriji Westworld i u filmu The Notebook. U seriji Jury Duty utjelovio je samog sebe. Serija je apsolutno osvojila društvene mreže te se ne prestaje pričati o njoj.

Glavna zvijezda, Ronald Gladden, pogotovo je dobio svoju fanbazu. Otkrio je kako mu je broj pratitelja na Instagramu od nekoliko stotina skočio na 120 tisuća te kako neprestano dobiva poruke u DM.

Prva sezona serije ima osam epizoda, a druga sezona još nije najavljena.

 

FOTO: PEXELS