LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Predstavljanje knjige

Ivana Plechinger u prvoj knjizi otkriva kako s osmijehom kroz život bez obzira na teškoće

Ivana Plechinger daje dobra rješenja za osobni rast kroz vlastite primjere i otkriva kako unatoč teškim životnim trenucima i traumama živjeti sada i ovdje u zahvalnosti i ljubavi, a ne u strahu.

Ivana Plechinger daje dobra rješenja za osobni rast kroz vlastite primjere i otkriva kako unatoč teškim životnim trenucima i traumama živjeti sada i ovdje u zahvalnosti i ljubavi, a ne u strahu.

U četvrtak 16. lipnja 2016. u opuštenoj atmosferi ljetne terase Velvet Cafea predstavljena je prva knjiga Ivane PlechingerOno što ostaje, uvijek ljubav je u izdanju Naklade Ljevak. Knjigu su predstavili pisac Bruno Šimleša, glumica i TV voditeljica Doris Pinčić i urednik knjige Kristijan Vujičić. Promociju su podržali Nivea i Strongbow – cider br. 1 u svijetu.

Među mnogobrojnim uzvanicima, poznatu televizijsku i radijsku voditeljicu podržali su i kolege Barbara Kolar, Dalibor Petko, Sanja Doležal, Uršula Tolj, Vanna i mnogi drugi. Na kraju predstavljanja cijela obitelj Kovačić otpjevala je svoj posljednji hit, pjesmu Božić je, ono što ostaje i time obradovala sve prisutne.

Ivana Plechinger u dirljivom je govoru zahvalila svima koji su došli na predstavljanje te istaknula da je knjigu pisala s namjerom da svoje iskustvo podijeli s drugima u nadi da će njezina osobna priča o problemima i traumama, kao i putu prema radosnom životu pomoći i drugima.

– Ovo je dobra knjiga za dobre ljude. U njoj ćete naći upute kako s osmijehom kroz život bez obzira na situacije kroz koje prolazite. – poručila je autorica svojom knjigom.

Knjiga Ono što ostaje, uvijek ljubav je Ivane Plechinger otkriva nam poznatu glazbenicu, televizijsku i radijsku voditeljicu u jednome novom svjetlu. Autorica nam daje dobra rješenja za osobni rast kroz vlastite primjere: otkriva nam kako biti otvoren prema ljudima i događajima, i kako – unatoč teškim životnim trenucima i traumama – živjeti sada i ovdje u zahvalnosti i ljubavi, a ne u strahu.

Predstavljanje prve knjige Ivane Plechinger – Bruno Šimleša, Ivana Plechinger i Doris Pinčić u Velvet cafeu, FOTO: Naklada Ljevak

U svome prvijencu Ivana Plechinger iskreno iznosi vlastiti put od duboke tuge koju je proživljavala još od djetinjstva, u kojem joj je majka umrla od raka, preko vlastite borbe s bolešću, do trenutka u kojem se za nju sve prelomilo, kada u njezinu domu iznenada umire otac za kojeg je bila jako vezana.

Unatoč svemu, ova je knjiga – prepuna ljubavi i nade – svojevrstan vodič prema boljem životu kojem svi težimo. U njoj nam autorica ukazuje na neprocjenjive vrijednosti zahvalnosti, oprosta i ljubavi prema samima sebi. Ukratko, ovo je dobra knjiga za dobre ljude u kojoj ćete pronaći načine kako se nositi s tugom koju u životu ne možemo izbjeći, za razliku od patnje, koja je stvar našeg izbora. Srećom, svaki dan imamo divnu priliku izabrati kojim putem želimo da nas život vodi.

– Moj put nakon svega ipak je put radosti i pokušat ću vas uvjeriti da smo na ovaj svijet svi došli s namjerom da se radujemo, samo što smo to negdje usput zaboravili. (…) Ovo je moja priča, ali puno važnije – ispričat ću vam i vašu buduću radosnu priču. – zaključuje Ivana Plechinger.

FOTO: NAKLADA LJEVAK