LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Foto dani mladih

Fotografi, pripremite se za profesionalnu karijeru na velikom regionalnom događaju

Prijave za sudjelovanje na šestom izdanju Foto dana mladih traju. Ispunite prijavnicu i pošaljite fotografije do 20. lipnja.

Prijave za sudjelovanje na šestom izdanju Foto dana mladih traju. Ispunite prijavnicu i pošaljite fotografije do 20. lipnja.

Šesto izdanje najvećeg događanja za mlade fotografe u regiji  Foto dani mladih održat će se od 17. do 21. kolovoza 2016. u Karlovcu. Od ove godine fotografi se mogu prijaviti na edukativni program te na natjecateljski program. Okupit će se ukupno 50 natjecateljskih sudionika, 30 sudionika edukativnog programa i 25 modela.

Projekt promiče fotografiju kao umjetnost te mladim fotografima pruža priliku da se dodatno upoznaju s njom. Sada imate priliku pokazati svoje sposobnosti, razmijeniti iskustva te naučiti nešto novo. Foto dani pripremit će vas za buduću profesionalnu karijeru.

Očekuje vas svečano otvaranje, fina hrana i upoznavanje s ostalim sudionicima. Prije svega, organizatori će vas upoznati s pravilima sudjelovanja i zadacima koje morate uspješno obaviti kako bi vašu fotografiju mogli proglasiti najboljom. Uz rad možete očekivati i zabavu u velikim količinima. Pripremaju se razni izleti, radionice, predavanja, debate. Osim što imate priliku doživjeti nezaboravne trenutke, možete osvojiti vrijedne nagrade.

Prijave su za sudjelovanje otvorene i traju do 20. lipnja. Kako biste se prijavili na Foto dane mladih, potrebno je popuniti prijavnicu te poslati fotografije. Ako se još premišljajte, iskustva prošlih sudionika uvjerit će vas da postoji samo jedna opcija.

Mislim da mi vokabular nije dorastao izražavanju oduševljenja cijelim događajem, svim ljudima i atmosferom. Ovo je nešto najbolje što mi se dogodilo, ovaj događaj primjer je onih stvari koje obogaćuju život. – rekla je Ana Šutej, fotograf 2014. godine u Puli.

Više informacija nalazi se na službenoj stranici događaja.

FOTO: FACEBOOK