LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Ideje za romansoljupce

5 ljubavnih romana koji uskoro dobivaju svoje filmske adaptacije

U ove ljetne dane za vrijeme odmora ljubitelji romantičnih filmova i romana mogu se zasladiti novim filmskim adaptacijama pet ljubavnih romana. Stoga, ako vam treba ideja za gledanje filmova, donosimo pet romantičnih zalogaja.

U ove ljetne dane za vrijeme odmora ljubitelji romantičnih filmova i romana mogu se zasladiti novim filmskim adaptacijama pet ljubavnih romana. Stoga, ako vam treba ideja za gledanje filmova, donosimo pet romantičnih zalogaja.

Ako ste osjećajna duša kojoj uvijek godi pogledati romantičan film ili pročitati roman ljubavne tematike, a iscrpili ste već sve zalihe romansi koje postoje u umjetničkoj arhivi – za  vas stižu dobre vijesti. Novi romantični filmovi zasnovani na književnim djelima uskoro stižu u kina. No ako ste više ljubitelji književne riječi, ove ljubavne priče stoje vam na raspolaganju i u knjižarama. Ovo su ljubavni romani i njihove filmske adaptacije koje uskoro izlaze.

Sophi Kinsella: Can You Keep a Secret?

Ovaj roman zadobio je simpatije već mnogobrojnih čitatelja u svojih 15 godina. Film je temeljen na Kinsellinom romanu, a predviđeno je da izlazi u srpnju ove godine Nesumnjivo je da će biti nova poslastica za ljubitelje romana, ali i za one koje nisu čitali to djelo.

Priča se vrti oko Emme Corrigan koja na putu u avionu ispriča svoje tajne potpunom strancu nadajući se da ga više neće vidjeti, no vrlo se iznenadi kad ga sretne na svom novom poslu i to u ulozi šefa. Samo ova mala natuknica ljubiteljima romanse daje zadovoljstvo, a kakav će tek užitak za njih biti cijeli film.

Sally Thorne: Hating Game

Ovaj je ljubavni roman relativno mlad, izašao je 2016. godine, a već je zadobio pozornost filmskih stručnjaka koji su ga preuzeli za svoju adaptaciju. Roman je nazivan modernim Ponosom i predrasudama. Prati mladu Lucy koja uspijeva pridobiti svakoga, i njezinog neprijatelja Josha, koji pak svakog uspijeva otjerati od sebe. Kad se njih dvoje nađe na istom radnom mjestu, kreće ljubav i rat.

Producent je ove adaptacije David Mirkin koji je producirao Simpsone pa se nesumnjivo sprema jedan dobar ljubavni film.

Kewin Kwon: Crazy Rich Asians

Riječ je o priči o upoznavanju svoje djevojke sa svojom obitelji. Rachel putuje sa svojim dečkom Nickom u Singapore u njegovu rodnu kuću, gdje ju dočekuje pravo iznenađenje. Spoznaje da je njezin dečko sin ludih bogatih Azijata.

Julia Quinn:The Bridgerton Series

Netflix je otkupio popularnu bestseller priču Julie Quinn ispričanu u više knjiga koja prati ljubavne živote osmero braće Bridgerton. U filmskoj adaptaciji prve knjige The Duke and I u ljubavni plan dolazi Daphne i prijatelj njezinog brata te njihov plan lažnih zaruka od kojih oboje imaju koristi. No, plan će poći po zlu kad se zapitaju o svojim osjećajima koje imaju jedno prema drugom.

Jenny Han: To All the Boys I´ve Loved Before

Na Netflixu ćemo moći gledati i ovu adaptaciju. Lara Jean piše pisma svim svojim bivšim ljubavima, a pisma jednog dana zaista odu na adrese momaka. To je početak njezine romanse s popularnim dečkom iz škole.

 

FOTO: UNSPLASH