LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Četiri junaka, četiri velika glumačka imena

Imamo li potvrđenu Fantastičnu četvorku?

Fantastična četvorka jedan je od iščekivanijih superherojskih timova koji će uskoro doživjeti svoju novu glumačku postavu koju mnogi s iznimnom anticipacijom očekuju, a koja po trenutnim glasinama obećaje kvalitetna glumačka imena

Fantastična četvorka jedan je od iščekivanijih superherojskih timova koji će uskoro doživjeti svoju novu glumačku postavu koju mnogi s iznimnom anticipacijom očekuju, a koja po trenutnim glasinama obećaje kvalitetna glumačka imena

Nedavno smo objavili vijest da je renomirani glumac Adam Driver najvjerojatniji novi Reed Richards, poznatiji kao Mister Fantastic, predvodnik Fantastične četvorke. Već nekoliko tjedana kasnije, po svemu sudeći, zna se tko će činiti ostatak superherojske četvorke koja je svoj stripovski debi doživjela u studenom 1961. godine. 

Uz Drivera, još jedno veliko ime bi mu se moglo pridružiti na filmskome platnu. Ako je vjerovati internetu, Sue Storm poznatiju kao Invisible Woman tumačit će slavna glumica Margot Robbie

Robbie je trenutno jedna od vodećih imena u Hollywoodu. Nakon što se proslavila ulogom u Scorseseovom filmu Vuk s Wolf Streeta (2013.), Margot je imala priliku postati i jedno od vodećih likova u DC univerzumu u ulozi antagonistkinje Harley Quinn, a prethode joj i uloge u novom ovogodišnjem Wes Andersonovom filmu Asteroid City te Barbie u kojemu tumači i naslovnu znamenitu lutku.

Njezinog brata Johnnyja, poznatog kao Human Torch, prema navodima trebao bi tumačiti Paul Mescal. Paul je relativno svježe ime u filmskom svijetu te, iako nije još toliko prepoznatljiv kao Driver ili Robbie, svejedno se radi o glumcu čija karijera obećaje mnogo. 

Mladi glumac recentno je imao priliku biti u filmu Mračna kći (2021.) redateljice Maggie Gyllenhaal, a lani je imao glavnu ulogu u filmu Poslije sunca (2022.) produkcije A24 koji su publika i kritičari mnogo nahvalili. Paul je nedavno potvrđen i za ulogu u nastavku filma Gladijator iz 2000. godine, a na IMDb stranici navedeno je kako glumac priprema još mnogo projekata. 
 


I zadnji lik u kvartetu ove superherojske grupe jest Ben Grimm, odnosno, The Thing čiji glumački pandan je zadnji potvrđen. Iako su po internetu kružile mnoge glasine da će ovaj lik biti ženskog roda i naziva baš kao i u stripu She-Thing uz koju se najviše vezalo glumačko ime Mile Kunis, čini se da to ipak neće biti slučaj. 

Daveed Diggs, slično kao i Mescal, relativno je svježe glumačko ime. Nakon mnogobrojnih uloga u televizijskim serijama te ostvarenjem glavne uloge u seriji Snowpiercer (2020 – 2022), Diggs se značajno probio u brodvejskoj predstavi Hamilton (2020.), a mnogi ga imaju priliku čuti i u ulozi raka Sebastiana u filmu Mala sirena koji trenutno igra u kinima. 

Još jedno zanimljivo glumačko ime koje dosta kruži internetom jest ono španjolskog glumca Antonia Banderasa koji bi mogao tumačiti proždirača planeta Galactusa, koji bi mogao biti iduća velika prijetnja u Marvelovom univerzumu, a svoj debi bi mogao ostvariti baš u ovome filmu.

Iako nijedno glumačko ime još uvijek nije potvrđeno, svejedno, ta bi informacija uskoro mogla ugledati svjetlo dana. Uz Matta Shakmana koji je zaslužan za realizaciju iznimno hvaljenog projekta WandaVision (2021.) na redateljskoj poziciji, kao i meritorna scenaristička imena, u simbiozi s potencijalnim kvalitetnim glumcima obećavaju da bi najnovija filmska realizacija Fantastične četvorke mogla biti ona najkvalitetnija dosad. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Cinema Trauma (@cinematrauma

FOTO: YOUTUBE SCREENSHOT