LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Obogatite svoj život i ispunite police vašeg doma

38. Interliber - Međunarodni sajam knjiga i učila

Ako vam nedostaje dobrih knjige uz koje se želite (za)grijati ove jeseni i zime, Interliber je ponovno ovdje da vam omogući duhovnu toplinu unutar vašeg doma i uma.

Ako vam nedostaje dobrih knjige uz koje se želite (za)grijati ove jeseni i zime, Interliber je ponovno ovdje da vam omogući duhovnu toplinu unutar vašeg doma i uma.

Na sajmu Interliber i ove nas godine očekuje bogat program gdje će se okupiti preko 130 izlagača, knjižara i knjižničara, nakladnika i izdavača raznovrsnih književnih tema i naslova. Posjetitelje očekuju nova izdanja s različitih područja, a moći će prisustvovati dolasku hrvatskih i inozemnih slavnih književnika i književnica.

5. i 6. paviljon puni su i ove godine za sve ljubitelje knjiga željnih novih naslova, a očekuje vas i velik broj književnih radionica, glazbenih programa, okruglih stolova te neposrednih razgovora s autorima uz potpisivanje knjiga.

Ovogodišnji Interliber predstavit će i poslovni svijet izdavačkog i edukativnog stvaralaštva s najvećom ponudom knjiga i učila na jednom mjestu.

Novost su ove godine Znanstveni kvart kojim se Interliber pridružuje promociji znanosti i rezultata znanstvenih istraživanja, i ZV zona gdje ćete lako naći atraktivne i interaktivne sadržaje i događanja. U sklopu ZV zone možete razgledati izložbu starih Biblija profesora Drage Obradovića.

Interliber se ove godine otvara 10.11. na Zagrebačkom velesajmu, bit će otvoren do 15.11., a ulaz je i ove godine besplatan za sve posjetitelje! Također, 10.11. je dan obilježavanja Svjetskog dana znanosti za mir i razvoj kojeg je UNESCO pokrenuo 2001. godine, a cilj je osnažiti svijest javnosti o ulozi znanosti u promociji mira i održivog razvoja

-  Ako nas knjiga koju čitamo ne probudi udarcem u glavu, zašto je čitamo? Trebamo knjige koje nas pogađaju poput katastrofe, koje nas duboko rastužuju, poput smrti nekoga koga smo voljeli više od samih sebe, poput izgona u šumu daleko od svih, poput samoubojstva. Knjiga mora biti sjekira za zaleđeno more u nama.

FOTO: FACEBOOK.COM/SAJAMINTERLIBER.ZAGREB