LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
DRUŽENJE U SRCU ZAGREBA OKUPILO BROJNA POZNATA LICA

Zagrijavanje za Weekend.16 – Slavoj Žižek još jednom obećao doći u Rovinj

Ovogodišnji program Weekenda skenira aktualnosti iz marketinške, komunikacijske, medijske, kreativne, gaming i IT-industrije, ali i psihologije i umjetnosti te (p)ostaje epicentar novih ideja i vrućih trendova.

Ovogodišnji program Weekenda skenira aktualnosti iz marketinške, komunikacijske, medijske, kreativne, gaming i IT-industrije, ali i psihologije i umjetnosti te (p)ostaje epicentar novih ideja i vrućih trendova.

Ususret  16.  izdanju najbolje regionalne konferencije, brojni ljubitelji Weekend Media Festivala okupili su se u restoranu But u središtu Zagreba na zagrijavanju za novo izdanje festivala, koji će i ove godine od 21. do 24. rujna u Rovinju okupiti i prezentirati najbolje od domaće i regionalne komunikacijske, marketinške, medijske i kreativne industrije. Mnogobrojna poznata i manje poznata lica tako su u opuštenom druženju podržala novo izdanje Weekenda, a među njima su bili i Ida Prester, Bizzo, Andrea Andrassy, Antonija Blaće, Petar Štefanić, Dražen Oreščanin, Damjan Rudež te brojni drugi.

Naš cilj je potaknuti promjene, poticati inovacije i povezivati ljude. Weekend Media Festival je mjesto gdje se rađaju i razmjenjuju ideje, ostvaruju suradnje i stječu nova znanja. Otvaramo prostor za dijalog i razvijanje novih perspektiva. Tako nas i na Weekendu.16 čeka pažljivo osmišljen program koji pokriva različite aspekte komunikacijske i marketinške industrije, kao i tehnologije i kreative. Najvažnije je da publika osjeti da nas pokreće strast prema onome što radimo i da se iz godine u godinu trudimo stvarati sve sadržajnije programe festivala, naglasio je Tomo Ricov, direktor Weekend Media Festivala.

Ovogodišnji program Weekenda skenira aktualnosti iz marketinške, komunikacijske, medijske, kreativne, gaming i IT-industrije, ali i psihologije i umjetnosti te (p)ostaje epicentar novih ideja i vrućih trendova. Program osmišljen tako da oduševi, inspirira i potakne na akciju, ove je godine bogatiji za nešto sasvim novo. Weekend Media Festival od svog prvog izdanja izlazi iz okvira, uvijek rastući i šireći se u nova područja. Osluškujući potrebe tržišta u proteklih nekoliko godina, Weekend će se u svom 16. izdanju proširiti na područje ljudskih potencijala.

Tako će od 21. do 24. rujna u sklopu Weekenda.16 biti održan prvi HR.Weekend, namijenjen svim HR-profesionalcima, voditeljima ljudskih potencijala, poslodavcima i predstavnicima tvrtki, kao i svima zainteresiranima za razvoj i primjenu inovativnih strategija u upravljanju ljudskim resursima. Jedna je od istinskih zvijezda prvog HR.Weekenda dr. Nikolaos Dimitriadis, direktor i suosnivač vodeće tvrtke u području neuroznanosti Trizma Neura, koji povezuje neuroznanost i ponašanje s područjem marketinga, komunikacija, leadershipa i obrazovanja.

But who is coming to Weekend.16?

Žižek je ponovno obećao da će doći naslov je panela uglednog slovenskog filozofa Slavoja Žižeka, koji tvrdi da će ove godine sigurno biti u Rovinju krajem rujna i na Weekendu.16 govoriti o svim izazovima današnjega društva. Osim osebujnog filozofa, posjetitelji iz cijele regije imat će priliku čuti predavanja svjetski poznatih imena poput Kishore Mahbubania, bivšeg predsjednika Vijeća sigurnosti UN-a, diplomata, intelektualca i autora poznatog po analizi međunarodnih odnosa i geopolitike, koji će u istoimenom panelu otkriti Je li (se) Zapad izgubio?Tanya Golesic, glavna izvršna direktorica kanadske modne kompanije Mackage i jedna od najmoćnijih žena u svijetu luksuzne mode, približit će svijet luksuza iz prve ruke. Osim njih, publici će zanimljivosti iz svojih industrija otkriti i Kai-Marcus Thäsler, njemački stručnjak iz područja outdoor-oglašavanja, Munawar Ahmed, HR-stručnjakinja koja je partnerica u tvrtki Oliver Wyman, gostujući predavač na Standfordu, Jan Grarup, nagrađivani danski ratni fotoreporter, te David Silverman, producent globalno popularne animirane serije The Simpsons.

Sve novosti možete pratiti na našem webu, kao i na Instagram i Facebook profilima.  

FOTO: PEPERMINT, PRESS