LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
AIESEC-ov projekt

Zagrebački „World in The City” nudi tečajeve čak 6 stranih jezika

Od 27. kolovoza do 15. rujna na Fakultetu strojarstva i brodogradnje održat će se tečajevi čak 6 stranih jezika koje će voditi studenti volonteri, njihovi izvorni govornici.

Od 27. kolovoza do 15. rujna na Fakultetu strojarstva i brodogradnje održat će se tečajevi čak 6 stranih jezika koje će voditi studenti volonteri, njihovi izvorni govornici.

Zagrebački ogranak studentske organizacije AIESEC, između ostalih, počinje s provedbom projekta World in The City. Riječ je o radionicama stranih jezika koje će triput tjedno po sat i pol održavati izvorni govornici ruskog, češkog, talijanskog, portugalskog, španjolskog i turskog od 27. kolovoza do 15. rujna. Cijena pohađanja iznosi simboličnih 120 kuna po jeziku. 

Predavači su studenti volonteri, a svoj će jezik, kulturu i običaje prenositi zainteresiranim polaznicima na Fakultetu strojarstva i brodogradnje. Oni u Zagreb pristižu zahvaljujući projektu Global Home, osmišljenom tako da bilo tko može ugostiti volontere i tako im osigurati smještaj, a zauzvrat dobiti priliku izravno učiti o jeziku i kulturi od izravnih govornika iz svih dijelova svijeta.

Dodatne informacije nalaze se na poveznici za prijavu.

AIESEC je studentska organizacija koja djeluje u više od 120 država svijeta i čiji članovi pripremaju studente za inozemne prakse i volonterstva te pronalaze domaća poduzeća i smještaj za strane studente na praksama – sve s ciljem razvijanja leadership vještina i pomicanja vlastitih granica. Njeni su zagrebački članovi prošle akademske godine dobili Rektorovu nagradu za provođenje ovakvih projekata u kategoriji Nagrada za društveno koristan rad u akademskoj i široj zajednici za Društveno koristan rad kroz poticanje mobilnosti s ciljem ostvarenja potencijala mladih.

FOTO: PIXABAY