LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
YUFE Online Language Café

Uz šalicu kave i računalo poboljšajte znanje stranih jezika s izvornim govornicima u opuštenoj atmosferi

Ovo je izvrsna prilika za sve studente koji žele unaprijediti svoje jezične vještine i steći nova prijateljstva.

Ovo je izvrsna prilika za sve studente koji žele unaprijediti svoje jezične vještine i steći nova prijateljstva.

YUFE Online Language Café nudi jedinstvenu priliku za studente da poboljšaju svoje konverzacijske vještine i upoznaju nove prijatelje iz cijelog svijeta. Taj inovativni program omogućuje studentima s partnerskih sveučilišta u okviru YUFE inicijative da sudjeluju u opuštenim razgovorima koje vode izvorni govornici.

Program se održava jednom tjedno, a svaki sastanak traje 90 minuta. Sudionici imaju priliku vježbati jezik koji uče s kolegama iz različitih zemalja. U ovom online kafiću studenti mogu birati teme razgovora zajedno s tutorom, što omogućuje prilagođavanje sadržaja prema interesima sudionika.

U tijeku su upisi za online tečajeve stranih jezika za pravnike, u ponudi su ova tri jezika



Sudjelovanje je otvoreno studentima koji imaju barem osnovno znanje jezika, dok su predviđene razine za nižu srednju i višu srednju razinu, kao i napredni tečaj za engleski jezik. Sudionici se obvezuju na sudjelovanje u osam sesija tijekom prvog semestra. Rasporedi sesija bit će dostupni na Virtualnom kampusu.

Zajedno za bolju budućnost: Doznajte više o Europskoj uniji na besplatnom online tečaju



Zašto se pridružiti YUFE Online Language Caféu? Osim što sudionici vježbaju svoje govorne vještine u prijateljskoj atmosferi, imaju priliku učiti od izvornih govornika i bez stresa sudjelovati u razgovorima. Program ne zahtijeva pripremu, pa ako propustite sesiju, lako se možete ponovno uključiti.

Za studente Sveučilišta u Zagrebu organizira se besplatni tečaj govorništva, iskoristi priliku i postani 'master' svake pozornice



Registracije za YUFE Online Language Café u tijeku su, a ponuđeni tečajevi uključuju španjolski, francuski, nizozemski i engleski jezik. Detalji o tečajevima i poveznice za registraciju dostupni su na službenoj stranici programa.
IZVOR: YUFE ONLINE LANGUAGE CAFÉ
FOTO: FREEPIK / ILUSTRACIJA