LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Weekend promjene

Weekend samo što počeo nije, a uz aplikaciju program prouči i prije

Posjetitelje očekuje više od 200 govornika, a kako bi bili u toku s terminima predavanja i tuluma, preuzmite aplikaciju.

Posjetitelje očekuje više od 200 govornika, a kako bi bili u toku s terminima predavanja i tuluma, preuzmite aplikaciju.

Stara tvornica duhana već je odjevena u Weekend boje, Maistra hoteli spremni su za svoje goste, a i naš tim spakirao je svoje kofere. Čak sedam dvorana očekuje svoje govornike, njih više od 200, a ako već sada ne možeš odlučiti koja predavanja i panele posjetiti – imamo rješenje i za to.

Program ovogodišnjeg Weekenda, osim na web stranici, možeš proučiti (i odabrati svoje favorite koje ne želiš propustiti) u Weekend.16 aplikaciji.

Gdje je koji tulum, kada počinje sljedeće predavanje, tko su predavači, a tko gosti – sve te to čeka u aplikaciji koja je već danas dostupna u iOS storeu ili putem Google Play.


Važne informacije
 

No, prije nego u mislima ili aplikaciji već slažeš svoj plan i program, evo još nekoliko važnih informacija. Za početak, akreditacija koju možeš preuzeti u akreditacijskom uredu:

 

u četvrtak od 17 sati do 1 sat ujutro

 

u petak od 10 sati do 1 sat ujutro

 

u subotu od 10 sati do 18 sati.
 

Akreditaciju, odnosno festivalsku narukvicu možeš podići osobno uz predočenje personaliziranog QR koda koji je stigao na tvoj mail (ako nije, provjeri pretinac promocije ili neželjena pošta) i osobne iskaznice.

Weekend je i ove godine Cashless te je plaćanje na ugostiteljskim punktovima moguće jedino uz platne kartice. Tvoja Mastercard® kartica donosi ti još bolje iskustvo: na sva plaćanja uz Mastercard kartice ostvaruješ 10% popusta.

Da svi putevi vode na Weekend, pobrinut će se Arriva kao mobility partner, a raspored autobusa koji će te dovesti do Weekenda.16 je ovdje.

Preostalo je samo spakirati kofere i krenuti na Weekend! Ne zaboravi nas tagirati i na svojim objavama na putu prema Rovinju.

Kotizacije su dostupne na poveznici.
 
FOTO: PR