LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Agencija Prva klapa d.o.o.

Traže se glumci i statisti za filmove „Winnetou“ i „The Lake“

Filmovi će se snimati na više lokacija diljem Hrvatske, a za potrebe snimanja traži se velik broj glumaca i statista.

Filmovi će se snimati na više lokacija diljem Hrvatske, a za potrebe snimanja traži se velik broj glumaca i statista.

Ako niste uspjeli postati jedan od statista u Igri prijestolja, a imate veliku želju i strast za glumom, sada imate priliku pokazati svoj puni potencijal.

Kultni njemački film Winnetou ponovno će se snimati u Hrvatskoj, što smo već najavili. Film će se snimati od rujna do studenog na sljedećim lokacijama: Paklenica, Plitvička jezera, Krka, Velebit, kanjoni Zrmanje, Vrlika i druge.

Agencija Prva klapa d.o.o. iz Zagreba za potrebe snimanja ovog igranog filma traži glumce i statiste indijanskog izgleda.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti na e-mail prva.klapa1@gmail.com. Prijava treba sadržavati dvije novije fotografije (lice i stas), ime i prezime i broj telefona.

Ukoliko ne odgovarate traženom opisu za Winnetoua, imate još jednu šansu za svojih pet minuta na filmskom platnu.

Igrani film The Lake, Luca Bessona, snimat će se na lokacijama u Zagrebu i Istri od sredine lipnja do kraja srpnja 2015. godine

Za potrebe snimanja ovog filma, Prva klapa traži velik broj statista između 17 i 70 godina starosti. Svi zainteresirani koji udovoljavaju uvjetu mogu poslati novije fotografije (lice i stas) i broj telefona na e-mail prva.klapa1@zg.t-com.hr.

FOTO: FACEBOOK