LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Prilika za osnovnoškolce

U ovom mjestu uskoro kreće škola za mlade glumce, polaznici će moći pripremiti i izvesti dvije predstave

Prilika za djecu da zakorače u uzbudljivi svijet kazališta i razviju svoje glumačke vještine u poticajnom i podržavajućem okruženju.

Prilika za djecu da zakorače u uzbudljivi svijet kazališta i razviju svoje glumačke vještine u poticajnom i podržavajućem okruženju.

U Općini Bedekovčna se uskoro otvara nova škola glume koja će pružiti uzbudljive mogućnosti za sve mlade ljubitelje dramske umjetnosti. Škola glume Boss Teatra započinje svoje aktivnosti prve srijede u listopadu i nudi priliku osnovnoškolcima da istraže svijet glume i kazališta. Škola glume a radom počinje 2. listopada 2024. godine.

Prilika za mlade matematičare i programere! Otvorene prijave za radionice prilagođene dobi i predznanju učenika


Radionice će se održavati jednom tjedno, srijedom, u vremenu od 18.30 do 20.30 sati, u prostorima Osnovne škole Bedekovčina. Ovaj program predviđa dva puna sata kreativnog rada u svakom terminu, što omogućuje polaznicima da se u potpunosti posvete umjetnosti glume. Tijekom godine, polaznici će imati priliku pripremiti i izvesti dvije predstave – jednu za Božić i jednu za ljeto. Na kraju svake godine, svi uspješni polaznici primit će diplomu kao znak priznanja za svoj trud i uspjeh.

Ukinut cijeli razred u školi, učenici se ispisali zbog zlostavljanja jednog učenika, učiteljica ostaje bez posla


Škola glume Boss Teatra nije samo prilika za scenski izraz; mnogi polaznici dobili su priliku sudjelovati u sinkronizaciji crtanih filmova, što dodatno obogaćuje njihovo iskustvo i pruža im jedinstvenu priliku da se oprobaju u različitim aspektima glume i produkcije. Svi zainteresirani roditelji i budući mladi glumci mogu se prijaviti za upis putem e-maila boss.teatar@gmail.com ili na broj telefona 098/926-4166.

IZVOR: RADIO STUBICA
FOTO: FREEPIK / ILUSTRACIJA