LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
CPSA

„Recipe” otkriva svoj put do 1. rođendana i Rektorove nagrade; otvara i diskusiju o digitalnoj transformaciji u biomedicini i zdravstvu

„Recipe” će proslaviti godinu svoga rada organizacijom panel-diskusije na kojoj okupljaju osobe kojima je bavljenje digitalizacijom biomedicine i zdravstva svakodnevica.

„Recipe” će proslaviti godinu svoga rada organizacijom panel-diskusije na kojoj okupljaju osobe kojima je bavljenje digitalizacijom biomedicine i zdravstva svakodnevica.

Digitalni medij Recipe, službeno glasilo Udruge studenata farmacije i medicinske biokemije Hrvatske (CPSA), u suradnji s FIN-om (The Future is now – conference on digital medicine), organizira panel-diskusiju o digitalnoj transformaciji u biomedicini i zdravstvu. Pod nazivom Put Recipea od papira do portala – važnost digitalne transformacije u biomedicini i zdravstvu održat će se 15. siječnja 2020. od 19 sati u klubu Boogie (Margaretska ulica 1).

– Ovaj događaj zamišljen je kao proslava dobitka Rektorove nagrade, ali i prvog rođendana portala. Iz tog će razloga, kako bi sudionike uveli u tematiku diskusije, članovi Uredništva portala Recipe predstaviti put i razvoj Recipea od tiskanog časopisa do digitalnog medija koji iz dana u dan raste i postaje sve relevantnijim. – poručuju organizatori.

Nakon kratkog predstavljanja portala uslijedit će panel-diskusija o spomenutoj temi.

– Svjesni važnosti i potrebe za razgovorom o ovoj sve važnijoj temi, organizatori su okupili osobe iz struke kojima je bavljenje digitalizacijom biomedicine i zdravstva svakodnevica. Sudionici panel-diskusije bit će predsjednica Hrvatske ljekarničke komore Ana Soldo, mag. pharm., CEO Aurantium d.o.o. mr. sc. Alan Ramić, mag. pharm., CEO Veridian Healthstream Denis Bičanić te CEO The future is now Mladen Kovaček. – stoji u službenom pozivu.

Kako i gdje se ustvari digitalizacija provodi u njihovoj struci, koliko je važna, koliko nam može pomoći u svakodnevnom radu te jesmo li iskoristili njezin potencijal u potpunosti ili imamo još mnogo toga za naučiti – samo su neka pitanja na koja će, tvrde iz udruge CPSA, pokušati pronaći odgovore.