LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
TRIBINA

„PhD Career Café” u Rijeci na stol stavlja temu interdisciplinarnog umrežavanja u znanstvenim radovima

Cilj je tribine razgovor o mogućnostima interdisciplinarnog umrežavanja na Sveučilištu u Rijeci te izazovima i potencijalnim doprinosima interdisciplinarnog umrežavanja u znanstvenom radu.

Cilj je tribine razgovor o mogućnostima interdisciplinarnog umrežavanja na Sveučilištu u Rijeci te izazovima i potencijalnim doprinosima interdisciplinarnog umrežavanja u znanstvenom radu.

Doktorska škola, Ured za karijere Sveučilišnog savjetovališnog centra i Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci organiziraju petu po redu tribinu PhD Career Café, pod nazivom Interdisciplinarno umrežavanje, a održat će se u četvrtak, 13. travnja, u 19 sati, u caffe baru Kampus (Akvarij), Ulica Radmile Matejčić 5.

Cilj je tribine razgovor o mogućnostima interdisciplinarnog umrežavanja na Sveučilištu u Rijeci te izazovima i potencijalnim doprinosima interdisciplinarnog umrežavanja u znanstvenom radu. Panelisti su tribine Sandi Baressi Šegota, mag. ing. comp. s Tehničkog fakulteta, doc. dr. sc. Slobodan Beliga s Fakulteta informatike i digitalnih tehnologija, prof. dr. sc. Bojana Ćulum Ilić iz Zaklade Sveučilišta u Rijeci, dr. sc. Valentina Martan sa Studija Logopedija, prof. dr. sc. Saša Zelenika sa Sveučilišta u Rijeci i dr. sc. Ana Zulijani, dr. med. dent., iz KBC Rijeka, Klinike za dentalnu medicinu. Moderatori tribine su Predstojnik Doktorske škole prof. dr. sc. Igor Prpić, dr. med. i koordinator Ureda za karijere prof. dr. sc. Zoran Sušanj, a planirano trajanje tribine je 2 sata.

PhD Career Café tribine namijenjene su razmjeni iskustava te upoznavanju studenata poslijediplomskih sveučilišnih (doktorskih) studija svih sastavnica riječkog Sveučilišta s različitim mogućnostima vezanim uz razvoj karijere u akademskom i neakademskom okruženju. Broj je sudionika ograničen te su prijave obavezne, a moguće je prijaviti se putem poveznice najkasnije do srijede, 12. travnja 2023. godine u 12 sati.
FOTO: UNSPLASH