LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Mreža telefona za psihološku pomoć

Otvorena posebna linija za psihološku pomoć maturantima

U Mreži telefona za psihološku pomoć otvorena je posebna linija za maturante i njihove roditelje. Stručnjaci su dostupni na broju 091 551 69 51.

U Mreži telefona za psihološku pomoć otvorena je posebna linija za maturante i njihove roditelje. Stručnjaci su dostupni na broju 091 551 69 51.

U Mreži telefona za psihološku pomoć Hrvatske psihološke komore i Hrvatskog psihološkog društva otvorena je posebna linija za stručnu psihološku pomoć maturantima i njihovim roditeljima

– Maturanti su u jednom od najvažnijih perioda u svom životu, trenutku u kojem moraju donijeti važne odluke i pripremiti se za maturu. I sve to usred krize izazvane bolešću COVID-19 i brojnim neizvjesnostima koje je donijela online nastava i još uvijek nejasna situacija oko načina polaganja mature. Što studirati, gdje studirati, kako će izgledati upisi na fakultet – samo su neka od brojnih pitanja na koja nemaju jasan odgovor. – poručuju iz Hrvatske psihološke komore. 


Vezano: Maturantica uputila ljutito pismo ministrici: „Vas ni najmanje nije briga za maturante!


Hrvatska psihološka komora u suradnji s Hrvatskim psihološkim društvom, podsjetimo, omogućila je svim građanima stručnu psihološku pomoć u Mreži telefona za psihološku pomoć s 25 telefonskih linija.

– Više od 2000 građana potražilo je savjet psihologa unatrag mjesec i pol dana. Još uvijek brojne osnovne i srednje škole u Hrvatskoj nemaju zaposlenog psihologa. Kako bismo maturantima i njihovim roditeljima pomogli u ovom stresnom periodu i omogućili im dobivanje stručne psihološke podrške, otvorili smo posebnu telefonsku liniju. – dodaju.

Stručnjaci su maturantima i njihovim roditeljima dostupni na broju 091 551 69 51 svaki dan od 8 do 22 sata.

FOTO: FREESTOCKS