LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Ciklus predavanja „Mala škola sociologije“

Otkriveno kako život na otoku utječe na stavove mladih

Život na otoku aktualno je društveno pitanje. Kako on utječe na svakodnevnicu mladih, otkrijte na predavanju u Info zoni.

Život na otoku aktualno je društveno pitanje. Kako on utječe na svakodnevnicu mladih, otkrijte na predavanju u Info zoni.

U utorak, 25. listopada, u Klubu Zona održat će se predavanje Otočna svakodnevnica mladih. Teuta Viktorija Stipišić, prvostupnica sociologije, predstavit će rezultate svog istraživanja s početkom u 19:30.

– Kako život na otoku kao depopulacijskom središtu utječe na stavove i ponašanja mladih, kako provode svoje slobodno vrijeme, koliko su zadovoljni životom u Hrvatskoj i bi li željeli napustiti otok; tek su neka od pitanja na koja ćemo čuti odgovore. Predavačica će se referirati i na podatke dobivene istraživanjem mladih koji žive u velikim urbanim sredinama. – najavio je Zvonimir Parać, predsjednik udruge Imaginacija – splitsko društvo sociologa.

Predavanje se održava u ciklusu Mala škola sociologije. U sklopu istog, Imaginacija će i ove sezone jednom mjesečno u Zoni održavati predavanja o aktualnim društvenim pitanjima.

FOTO: KLUB ZONA