LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Le Dîner en Blanc u Zagrebu

Osigurajte svoje mjesto na najelegantnijem pikniku na svijetu

Le Dîner en Blanc održat će se 20. svibnja u Zagrebu. Prijave su u tijeku, a samo će odabrani dobiti pozivnicu za tajno druženje na prvoj zagrebačkoj večeri u bijelom.

Le Dîner en Blanc održat će se 20. svibnja u Zagrebu. Prijave su u tijeku, a samo će odabrani dobiti pozivnicu za tajno druženje na prvoj zagrebačkoj večeri u bijelom.

Internacionalna gurmanska senzacija Le Dîner en Blanc stiže 20. svibnja 2017. u Zagreb na jednu od kultnih gradskih lokacija. Prijave za nezaboravnu večer, druženja, prijateljstva, elegancije, ljepote i magije već su u tijeku, a samo će odabrani dobiti pozivnicu za tajno druženje na ovom jedinstvenom pikniku u bijelom koji već tri desetljeća očarava cijeli svijet.

Postoje piknici, a postoje i Piknici napisao je New York Times o pop-up gozbi koju su François Pasquier i nekoliko njegovih prijatelja pokrenuli u Parizu, a koja danas privlači više od 10 000 ljudi godišnje. Hrana, vino, zabava i ples dio su ovog posebnog događanja koje već trideset godina promiče poruku prijateljstva i uživanja u jednostavnim stvarima u životu.

Le Dîner en Blanc 2014 Brisbane, FOTO: PR

Mladi studenti gastronomije osvajaju Pariz s veganskim Tonka Jajetom


Kako bi dobili priliku da sudjeluju na prvoj zagrebačkoj večeri u bijelom, svi se zainteresirani moraju upisati na listu čekanja na službenoj mrežnoj stranici.

– Jako smo zadovoljni dosadašnjim interesom i velikim brojem prijava za premijerno izdanje Le Dîner en Blanc. Važno je istaknuti da će samo oni koji se registriraju putem službene stranice moći kupiti ulaznicu za ovo jedinstveno događanje. Ovim putem pozivamo sve zainteresirane da se na vrijeme upišu na listu jer je broj mjesta ograničen – izjavila je Tihana Barišić, koja je uz Joea Bašića, Branimira Karačića i Katrinu Nikšić preuzela ulogu domaćina.

Što se tiče pravila, postoji ih nekoliko kojih se treba pridržavati kako bi se zadržala tradicija događanja Le Dîner en Blanc. Iako su originalnost i kreativnost poželjne prilikom odabira modne kombinacije, bitno je držati se najvažnijeg pravila – sve mora biti isključivo bijele boje. Osim stola, dvije bijele stolice te bijelog stolnjaka, gosti moraju uzeti i košaru za piknik s hranom te čašama i bijelim posuđem. Za sve one koji ne žele nositi vlastitu opremu i hranu postoji i opcija predbilježbe putem online rezervacije tijekom inicijalne registracije za pozivnicu koja će se moći preuzeti na samoj lokaciji događanja.

Grad Zadar dodjeljuje financijsku potporu za četvero mladih


Le Dîner en Blanc 2015 Kigali, FOTO: Illume Creative Studio

Više informacija o pravilima nalazi se na službenoj mrežnoj i Facebook stranici događaja.

Donosimo cijenu za ljetni smještaj u Studentskom domu „Stjepan Radić“


FOTO: PR