LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Audicija za film

Okušajte se u glumačkim vodama u glavnim ili sporednim ulogama filma „Ljeto traje vječno”

Produkcijska kuća Izvan fokusa traži glumce za film o tinejdžerskome prijateljstvu, a traže se dvije djevojke za glavne uloge te dva mladića za sporedne uloge. Snimanje će se odvijati sredinom lipnja 2020. godine na jadranskoj obali.

Produkcijska kuća Izvan fokusa traži glumce za film o tinejdžerskome prijateljstvu, a traže se dvije djevojke za glavne uloge te dva mladića za sporedne uloge. Snimanje će se odvijati sredinom lipnja 2020. godine na jadranskoj obali.

Produkcijska kuća Izvan fokusa d.o.o. raspisuje poziv na audiciju za film Ljeto traje vječno mlade redateljice Nikice Zdunić i producentice Tajane Bakote. Riječ je o filmu koji su podržali Hrvatski audiovizualni centar i francuska produkcijska kuća Dobro films.

Film se bavi pitanjima tinejdžerskoga prijateljstva, konkretnije Brunom i Tijom, koji se jednoga ljeta nađu u neugodnoj situaciji koja ih postupno razdvaja i zbog koje njihove različite osobine sve više dolaze do izražaja. Film je podjednako namijenjen tinejdžerima i odraslima, a riječ je o priči s kojom se svatko može poistovjetiti, a koja pritom nije dovoljno zastupljena u hrvatskoj, pa i široj, kinematografiji.

Ako vam je glumačka karijera još uvijek samo neispunjeni san te pripadate skupini mladih osoba između 16 i 20 godina, ne morate biti profesionalni glumac kako biste svoj san upravo sada i ostvarili, niti morate imati glumačkoga iskustva. Traže se amaterski ili profesionalni glumci za uloge dviju najboljih prijateljica, što su ujedno i glavne uloge, te dva mladića koji će igrati sporedne uloge.

U slučaju da vam do sada spomenute informacije nimalo nisu privukle pažnju, možda će vas obradovati to što ćete sredinom lipnja 2020., kada će se snimati film, udisati svježi morski zrak Jadranskog mora jer će se upravo na jadranskoj obali odvijati snimanje. 

Prijavu, koju šaljete na e-mail info@izvanfokusa.hr trebate poslati najkasnije do 5. prosinca 2019. s naslovom Ljeto traje vječno_audicija_ime i prezime  te sa sljedećim podacima:

  • ime, prezime, prebivalište, dob

  • fotografije lica i tijela (ne starije od 6 mjeseci)

  • mobitelom snimljen video u kojemu se predstavljate - ispričajte nešto zanimljivo o sebi ili anegdotu s ljetovanja; možete poslati i video s prijateljicom/em ako se oboje prijavljujete (ukupnog trajanja do 4 minute)

  • kontakt roditelja (broj telefona i e-mail adresa) ako ste maloljetni te kontakt djevojke ili dečka koji se prijavljuje s vama.

Više informacija o produkcijskoj kući možete pronaći ovdje.

FOTO: PIXABAY