LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Konferencija mladih psihologa

Nova PerspektivA propituje psihološku ulogu mentorstva

Kome treba mentor, pitanje je na koje će dobiti odgovor psiholozi i nepsiholozi koji pristignu na novo izdanje konferencije PerspektivA. Sudjelovanje je besplatno.

Kome treba mentor, pitanje je na koje će dobiti odgovor psiholozi i nepsiholozi koji pristignu na novo izdanje konferencije PerspektivA. Sudjelovanje je besplatno.

Novo, šesto izdanje drugačije konferencije mladih psihologa s međunarodnim sudjelovanjem – PerspektivA – održat će se 13. i 14. listopada u I. Gimnaziji u Zagrebu na adresi Avenija Dubrovnik 36. U prvom je redu namijenjena mladim psiholozima i onima koji to tek žele postati, no pridružiti se mogu i pripadnici ostalih struka i srodnih zanimanja te šira javnost kako bi im se približila psihologija i njene mogućnosti. 

Ovogodišnja je tema Kome, uostalom, treba mentor?!.

– Teško je, možda i nemoguće, zakoračiti u radni život bez podrške i poticaja osoba koje su u njemu već ostavile svoj trag. Oni nas podučavaju, inspiriraju, savjetuju, usmjeravaju, ponekad služe kao rame za plakanje i kao oni koji će nas vratiti na zemlju kada neutemeljeno poletimo. Oni su naši formalni i neformalni mentori i ovogodišnju PerspektivU posvećujemo njima. – poručuju mladi psiholozi koji događaj organiziraju.

Pozivaju vas i da sami podijelite svoja iskustva, bilo da ste bili mentor ili ste bili, odnosno jeste mentorirani. Sudjelovanje je besplatno, a prijave se zaprimaju na poveznici. Sve dodatne informacije o samoj konferenciji, ali i tradicionalnim natječajima koji se organiziraju u sklopu iste – Najdiplomski i Najprojekt – dostupne su na službenim stranicama.

FOTO: PIXABAY