LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Nextbike u suradnji s Vipnetom

Nextbike otvara prvu Business Bike stanicu u Hrvatskoj!

Svi Vipnetovi zaposlenici moći će koristiti Nextbike bicikle, te će na taj način brže i lakše putovati na posao i ići na sastanke u gradu

Svi Vipnetovi zaposlenici moći će koristiti Nextbike bicikle, te će na taj način brže i lakše putovati na posao i ići na sastanke u gradu

Otvaranje prve Business stanice nastavak je trogodišnje suradnje Vipneta i Nextbike sustava javnih bicikala. Osim toga, u suradnji s Vipnetom, Nextbike je razvio uslugu SMS nadoplate korisničkog računa za najam Nextbike bicikala koja se temelji na Vipnetovoj uspješnoj usluzi m-prijevoz.

S obzirom na to da se radi o proširenju mreže stanica s javnim biciklima na lokacije u privatnom vlasništvu, stanicu će moći koristiti isključivo zaposlenici Vipneta, unutar Vipnet kampusa na Žitnjaku koji će na taj način brže i lakše putovati na posao i ići na sastanke u gradu.

Svi zaposlenici Vipneta bicikle mogu unajmljivati putem besplatne mobilne Nextbike aplikacije ili pozivnog centra, a Business Bike opcija omogućava im čak150 minuta besplatne vožnje svaki dan. Na jedan korisnički račun moguće je unajmiti dva bicikla jer u dobrom društvu je pedaliranje još zabavnije.

Sustav javnih bicikala Nextbike prvi je i najveći sustav javnih bicikala u Hrvatskoj, koji je s radom započeo 2013. godine Danas, Nextbike ima mrežu od 25stanica i 160 bicikala u Zagrebu, Šibeniku, Gospiću, Karlovcu, a od rujna i u Slavonskom Brodu.

Godišnja članarina za aktivaciju Nextbike računa iznosi 79 kuna, a jednom kad se registrirate u bilo kojem gradu u Hrvatskoj, Nextbike bicikle moći ćete koristiti u više od 100 gradova diljem svijeta!

Nextbike korisnici ostvaruju i 10% popusta na svaku Eko taxi vožnju ukoliko pokažu nextbike korisničku karticu ili mobilnu aplikaciju. Dodatne nextbike pogodnosti potražite na službenoj stranici Nextbikea.

 

FOTO: NEXTBIKE