LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Daleko jeftiniji!

Nextbike: Prvi i najveći sustav javnih bicikala u Hrvatskoj

Svi smo već čuli za „neke tamo javne bicikle”. Netko ih naziva Vip biciklima zbog reklame, a nekome su to oni simpatični bicikli s košaricom.

Svi smo već čuli za „neke tamo javne bicikle”. Netko ih naziva Vip biciklima zbog reklame, a nekome su to oni simpatični bicikli s košaricom.

Svi smo već čuli za „neke tamo javne bicikle”. Netko ih naziva Vip biciklima zbog reklame, a nekome su to oni simpatični bicikli s košaricom.

Nextbike je novi oblik javnog prijevoza baš kao i tramvaj, bus ili vlak, samo u formi potpuno automatiziranh stanica s biciklima.

Nextbike je daleko jeftiniji od svih drugih oblika javnog prijevoza, praktičniji je jer nema voznog reda (dakle, uvijek vozi!), ne zagađuje okoliš, jednostavan je za korištenje, a najljepše je to što nema čekanja, gužvi niti kašnjenja.

Nije loše znati da mreža od 14 stanica pokriva gotovo cijeli grad i da se iz mjeseca u mjesec broj stanica povećava čime i bicikli postaju sve dostupniji i praktičniji za korištenje.

Bicikl možeš uzeti na jednoj nextbike stanici i vratiti ga na bilo kojoj drugoj koja ti odgovara i ako to napraviš u roku od 60 minuta, najam bicikla ti je potpuno besplatan, odnosno tvoj nextbike „kredit“ ostat će netaknut i još dugo dugo će ti vrijediti bez potrebe za bilo kakvom nadoplatom.

Gotovo je nemoguće između studentskog doma, NSK ili SC-a naći dvije točke koje su jedna od druge udaljene više od 30 minuta pedaliranja! Nama je od SC-a do S.D: Stjepan Radić primjerice trebalo manje od 20 minuta lagane vožnje, bez čekanja, gužvanja i presjedanja iz tramvaja u tramvaj.

Nextbike stanica uskoro na Borongaju i nekim drugim lokacijama!

Sljedeće godine očekujte i nextbike stanicu u sklopu Kampusa Borongaj te još nekoliko novih lokacija diljem Zagreba.

Nextbike nudi posebnu pogodnost studentima koji aktiviraju svoj nextbike račun prije 31.12.2014. Svaki dan, kroz cijelu 2015. godinu dobivate prvih 60 minuta besplatne vožnje!

Sve što trebaš napraviti je registrirati se na stranicu Nextbikea, uplatiti 79kn početne naknade koja će ti kasnije služiti kao nextbike „kredit“ za najam bicikala, fotkati ili skenirati svoju X-icu“, ISIC, IYTC ili ESN karticu i poslati je mailom na info@nextbike.hr.

Za brži i jednostavniji postupak unajmljivanja bicikala, prilikom registracije na web stranici stavi „x“ u kućicu kojom se naručuje korisnička kartica koju ćeš dobiti besplatnom dostavom na adresu tvog prebivališta.

Posebna predbožićna ponuda!

Ukoliko razmišljate o zdravom poklonu za omiljenog kolegu ili kolegicu, nextbike se dosjetio super stvari. Ako se odlučiš pokloniti nextbike karticu nekome drugome, nextbike poklanja besplatnu karticu tebi! Akcija traje još samo danas, pa se požurite.

Pokloni nextbike karticu
 

Dnevna događanja, novosti, foto galerije i još mnogo zanimljivosti možeš pronaći na nextbike Croatia Facebook stranici.

Nextbike uvijek možeš „uhvatiti” na telefon 01 777 6534, na mail info@nextbike.hr ili poslati poruku putem Facebook stranice.

Vidimo se na bajku!