LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Eko-radionice u udruzi CINAZ

Napravite sami prirodnu zubnu pastu i sredstva za čišćenje

U tijeku su prijave za eko-radionice koje organizira CINAZ. Ako ste protivnici kemikalija, događaj je stvoren za vas.

U tijeku su prijave za eko-radionice koje organizira CINAZ. Ako ste protivnici kemikalija, događaj je stvoren za vas.

Udruga za izvannastavne i izvanškolske aktivnosti CINAZ u sklopu programa Klub mladih KLOOZ u ovom tjednu organizira dvije eko-radionice. Svoju potporu radionicama daje i Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku RH.

U petak 11. studenog u 17:30 održat će se radionica izrade prirodne zubne paste. Polaznici će naučiti kako napraviti osnovnu zubnu pastu za odrasle i za djecu. Sve je više kritika na račun farmaceutskih pasti zbog štetnih sastojaka koji mogu ozbiljno naštetiti zdravlju. Postoji i jednostavna alternativa koju svatko vrlo lako može napraviti u kućnoj radinosti.

Radionica izrade prirodnog sredstva za čišćenje održat će se u subotu 12. studenog u 11:00. Ekološko sredstvo za čišćenje odlično je rješenje koje zadovoljava svaki ukus, a ponajprije čisti na ekološki i prirodan način, ostavlja fin miris te nije štetan za zdravlje. Ako vam je dosta kemikalija, na ovoj radionici možete naučiti kako se boriti s kamencom u kupaonici, masnoćom u kuhinji i sličnim problemima uz pomoć prirodnog sredstva koje možete napraviti sami.

Događaji će se održati u prostorijama CINAZ-a (Trg Petra Zoranića 1, Providurova palača). Prijaviti se mogu mladi u dobi od 15 do 30 godina. Prijave za radionicu izrade prirodne zubne paste otvorene su do četvrtka u 17:00 sati, a za radionicu izrade prirodnog sredstva za čišćenje do petka u 17:00. Vrše se na Prijavnici 1 i Prijavnici 2. Sve dodatne informacije zatražite na e-mailu: cinaz.info@gmail.com.

FOTO: FACEBOOK