LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PREUZMITE BESPLATNI PRIMJERAK

Mladi iz Splita osmislili su drugačiju mapu grada, fokus je na zabavnim ilustracijama i duhovitom sadržaju

Tiskano izdanje drugačije mape Splita već je prethodnih godina zanimljivim i kreativnim pristupom oduševljavalo i turiste i lokalce.

Tiskano izdanje drugačije mape Splita već je prethodnih godina zanimljivim i kreativnim pristupom oduševljavalo i turiste i lokalce.

Od danas svi zainteresirani mogu preuzeti besplatne primjerke novog izdanja MyMap Split. Tiskano izdanje drugačije mape Splita već je prethodnih godina zanimljivim i kreativnim pristupom oduševljavalo i turiste i lokalce.

MyMap Split predstavlja grad kroz zabavne ilustracije i duhovit informativni sadržaj. To je čini jedinstvenom mapom Splita koja gostima obogaćuje iskustvo doživljaja. Originalno vizualno oblikovanje mape potpisuje poznati splitski dizajnerski dvojac Mišo Komenda i Karlo Kazinoti, a tekstualni sadržaj osmislili su i pripremili mladi volonteri. Mapa može biti koristan poklon, ali i postati prigodni suvenir pa preporučamo iznajmljivačima da požure po svoje besplatne primjerke, poziva Goran Biličić iz Info zone.

Mapa je realizirana u produkciji Info zone, a za daljnji razvoj projekta potrebne su donacije podržavatelja. Više informacija o mogućnostima donatorske podrške ili preuzimanja mape dostupno je na infozona.hr/mymap.

Besplatne radionice o mentalnom zdravlju mladih


FOTO: INFO ZONA, PRESS