LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Komunikacijske vještine

Misliš da tvojoj prezentaciji nedostaje „WOW“ efekt, a uz to se pitaš i „HOW?“

Kako pronaći svoj glas, kako biti svoj, kako se opustiti, otkrit će ti karizmatični govornik Mark Shayler 6. listopada na radionici „How to give a talk like you have always wanted to?“.

Kako pronaći svoj glas, kako biti svoj, kako se opustiti, otkrit će ti karizmatični govornik Mark Shayler 6. listopada na radionici „How to give a talk like you have always wanted to?“.

Imaš tremu pred obranu diplomskog, završnog ili pak samo seminarskog rada? Misliš da ne možeš pokazati sebe u pravom svjetlu za katedrom kada imaš izlaganje? Dođi na radionicu How to give a talk like you have always wanted to? i razuvjeri se, jer držati odličnu prezentaciju ne znači pratiti metodu i pravila, kao ni pratiti načelo jedan slajd – jedna minuta. Održat će se u petak, 6. listopada, s početkom u 9 sati u prostorijama HUB385, Petračićeva ul. 4, Zagreb.

Mark Shayler, osnivač organizacije DO Lectures, jedan je od najkarizmatičnijih britanskih govornika, što je dokazao i na ovogodišnjim Danima komunikacija, gdje je bio jedan od najboljih predavača prema mišljenju publike. Držao je predavanja nekim od najvećih kompanija na svijetu, a kad nije na pozornici, radi kao konzultant za različite tvrtke pri razvoju razornih strategija, proizvoda i poslovnih modela.

Mark Shayler; Foto: Pixsell

Na ovoj radionici, Mark će te naučiti kako pronaći svoj glas, kako biti svoj, kako se opustiti, kako se istaknuti i kako koristiti slajdove koji ne izgledaju poput slajdova. Saznat ćeš kako govoriti bez slajdova i pripreme te kako se držati na pozornici, ali i kako se opustiti te zavoljeti prezentacije i govore. Možda to jesu jednostavne stvari, ali nisu lagane.

Ako te k tome zanima marketing i PR, imaš se priliku družiti i upoznati ekipu iz industrije, počevši od oglašivača pa sve do, možda, budućih kolega.

I sad se sigurno pitaš koliko te ova uber-super-duper radionica košta? Studenti do 26 godina, uz predočenje indeksa, ostvaruju popust od 50 posto, ne samo za ovu, već i za sve ostale HOWtoWOW radionice. Sve što trebaš jest prijaviti se na internetskoj stranici Hura.hr, gdje možeš pronaći još korisnih informacija.

FOTO: PIXSELL